юли 01, 2024

Алекс Богданска е готова да роди дете на Мартин

Вече пее в най-актуалните столични клубове

https://kliuki.net/liubopitno/aleks-bogdanska-e-gotova-da-rodi-dete-na-martin/225848 Kliuki.net
Алекс Богданска е готова да роди дете на Мартин

Настоящата изгора на Александра Богданска – Мартин Иванов, става все по-известен и дори вече се радва на първите си участия. Само преди няколко дни мачото имаше изява в популярен столичен клуб-ресторант, разположен в баровския квартал „Драгалевци“.

 

„Новият глас на музикалната сцена Мартин Светломиров“ – вече така представят мъжа до Богданска, който има безспорен талант. Той изпълнява предимно сръбски и македонски песни и върви все по-уверено към музикалната слава и поприще. От известно време посещава музикален педагог, за да усъвършенства самоукия си талант. Няма никакво съмнение, че се е насочил към певческа кариера.

За никого не е тайна, че преди време Иванов, който се представя като Светломиров, е имал вземане-даване и с певицата Мария Илиева, която обаче очевидно не му е ударила рамо в музикалната кариера. Макар да има богати родители, Мартин не разчита на издръжката им, а се занимава със собствен бизнес и дори е по-добре във финансов план от Александра и Даниел, взети заедно.

 

Богданска явно си търсеше именно такъв мъж, предвид факта, че скандалите за пари бяха основната причина за развода й с бившия й мъж. Тя се гневеше, че Даниел Петканов няма болезнени амбиции да печели пари. След като му дойде до гуша да е в ролята на загубеняк, той подаде молба за развод.

 

Няма две мнения по въпроса, че Мартин изглежда в пъти по-добре от Даниел, който въпреки няколкото си пластични корекции, все си остава Лудия репортер, но пък в това е чарът му, а и той бе тръгнал по пътя на обезличаването си.

 

Прави впечатление, че Светломиров набира все по-голяма популярност и в социалните мрежи, където последователите му се множат с всеки час, а той не спира да ги радва с нови записи на популярни кавъри, сред които „Жива рана“ и „Цвете мое“ на Слави Трифонов и „Ку-ку бенд“.

 

 Сред по-старите му парчета са „Мога“ на Любо Киров, „Боже, пази я от зло“ на Тоше Проески и химнът на циганите „Амалипе“, изпълняван в оригинал от Звонко Демирович.

 

Както е известно, Алекс и Мартин, са заедно от година и връзката им е сериозна. Тя дори го е запознала със сина си Габриел. Близки издават, че Богданска вече е готова да стане майка отново и двамата вече работят за дете.

Източник: Уикенд