април 27, 2024

Алекс Кръстева се върна на работа

Тя ще е продуцент и автор на рубрика в предаването „Тази събота и неделя“

https://kliuki.net/liubopitno/aleks-krasteva-se-varna-na-rabota/217895 Kliuki.net
Алекс Кръстева се върна на работа

След майчинство, продължило две години и половина, водещата Алекс Кръстева се завърна в bTV. Тя ще е продуцент и автор на рубрика в предаването „Тази събота и неделя“. Досега чаровната журналистка бе посветена изцяло на сина си Виктор, но ето, че настъпи моментът да се завърне към работните си ангажименти.

 

Тя роди първата си рожба през есента на 2021 г. – плод на любовта й с Владислав Стоянов. Двойката се врекоха във вечна вярност през лятото на 2020 г. в тесен семеен кръг край морския бряг. Алекс е категорична, че в лицето на съпруга си е срещнала любовта на живота си. Запознали ги техни общи приятели, които им уредили среща, без да са се виждали дори на снимка. По време на въпросната среща обаче двамата толкоз си паснали, че прекарали цял ден заедно и оттогава са неразделни.

 

Кръстева вече има един провален брак зад гърба си, но се надява този да просъществува, докато смъртта ги раздели. Бившият й съпруг Калин Щерев е фотограф. Двамата се оженили през 2012 г. Макар да били много влюбени, няколко години по-късно стигнали до развод. Близки до двойката издават, че по всяка вероятност в тази история има намесена друга жена. Кръстева понесла развода изключително тежко, тъй като по онова време все още обичала Калин. Оттогава двамата са във влошени отношения и не поддържат никаква връзка.

 

Вече отърсила се от несполучливия брак, Алекс дори коментира, че той е бил необходимо зло, което я е довело до съдбовната й среща с Владислав.

Източник: Уикенд