април 27, 2024

Алекс Сърчаджиева се радва като момиченце край Шошо

Напоследък доста е вдигнала финансовото ниво

https://kliuki.net/liubopitno/aleks-sarchadzhieva-se-radva-kato-momichence-kray-shosho/210754 Kliuki.net
Алекс Сърчаджиева се радва като момиченце край Шошо

Прави впечатление, че от няколко месеца насам, Александра Сърчаджиева разкарва чисто нов Хюндай из София. Онзи ден с луксозното возило отиде на среща с режисьора Димитър Коцев – Шошо, който също като нея е дете на легенда на Сатирата – баща му е култовият комик от соца Константин Коцев.

 

Още напът за рандевуто, Сърчаджиева демонстрира отлично настроение, въртейки волана с усмивка на лице, а седящата до нея ефектна блондинка също се смееше с цяло гърло. Актрисата паркира луксозното си возило в района на Народния театър, където вече я чакаха Шошо и симпатична дама на средна възраст. По всичко личеше, че разговорът им ще е свързан с работа.

 

Макар Сърчаджиева да удари 40-така, тя все още изглежда добре и се облича като тийнейджърка. В слънчевия есенен следобед бе заложила на бели кецове, съчетани с кожено яке и черни дънки. В допълнение към тоалета държеше в ръце малка кожена чанта, а на врата й висеше висулка к формата на сърце. Акцентът падаше върху устните й, които бяха обагрени в ярко червило. Разбира се не бе забравила и слънчевите си очила, които придаваха завършеност на визията й. Те обаче бяха закрепени на главата й като диадема.

 

Алекс Сърчаджиева се радва като момиченце край Шошо

 

След краткия разговор, който актрисата проведе с групичката, двамата с Шошо се насочиха към театъра. Крачейки до него, Сърчаджиева сияеше, но това далеч не означава, че си пада по него. Припомняме, че според твърденията на младата вдовица, и през ум не й е минавало за друг мъж след смъртта на Иван Ласкин. Отново според твърденията й, няма време за романтични преживявания. Дали обаче и в действителност е така или е поредното празноприказване, само времето ще покаже.

Източник: Уикенд