април 26, 2024

Александър Димов скандално: Получавал съм неприлични предложения от мъже

Определя себе си като рисков играч

https://kliuki.net/liubopitno/aleksandar-dimov-skandalno-poluchaval-sam-neprilichni-predlozheniya-ot-mazhe/167264 Kliuki.net
Александър Димов скандално: Получавал съм неприлични предложения от мъже

Актьорът Александър Димов, който нашумя покрай участието си в сериала „Откраднат живот“ като д-р Владов, а към днешна дата е част от звездите в новия сериал „С река на сърцето“, невинаги е копнеел да се изявява като артист.

Мечтата му като малък била да стане моряк. Покрай незабравимите лета, които прекарвал с дядо си край Бургас, дошла и любовта му към морето и в частност корабоплаването. В тийнейджърска възраст обаче се насочил към ново поприще – бокса и дори успял да стане областен шампион. 

Впоследствие обаче съдбата го отвела по различни пътища. Истината е, че никога не е мечтаел да бъде артист. Малцина са наясно с факта, че някога бил синя каска в корпуса за бързо реагиране в Карлово, където се научил да борави с всички видове огнестрелни оръжия и многократно се сблъсквал лице в лице със смъртта. 

За себе си казва, че не се паникьосва лесно, но е доста буен и силно темпераментен човек. До определен момент в живота си смятал актьорството като твърде несериозна професия. Било последното нещо, с което си е представял, че ще се занимава. Признава, че и до днес като цяло не харесва актьорите. Смятал ги за „гейове“, а като цяло тези среди не му допадат и бърза да уточни, че не е хомофоб. Въпреки това открил в тази професия нещо, което му носи заряд. 

Заради атрактивния си външен вид често получава неприлични предложения не само от дами, а и от господа. Мъжете се държали една идея по-прилично, докато жените го атакували с вулгарни предложения, че дори му изпращали голи снимки. Твърди, че винаги е бил популярен сред нежния пол и навремето вършел много глупости заради гаджета. Озовал се в НАТФИЗ заради тогавашната си приятелка, която искала да стане актриса. 

Явил се на шега на кандидатстудентските изпити и бил приет изненадващо, дори за него самия. Завършил в класа на Киркор Азарян и Тодор Колев, след което кариерата му поела по пътя на възхода. Най-важното, което научил от тях е, че актьорството трябва да извира от душата ти, да живееш за него и да имаш потребност от него. Освен талант е нужен и характер, за да можеш да издържиш на всички спънки по пътя.

Александър Димов е на 42 години, но към момента няма жена в живота си. Разделили се драматично с бившата си съпруга, която постоянно го ревнувала от засуканите му колежки. Тъй като не била част от артистичните среди, трудно успявала да разбере света му. Категоричен е, че дамата до него трябва да проявява разбиране и да е широкоскроена. 

Интересна подробност от живота му е, че няколко години живеел като фантом заради идиотска административна грешка. Съвсем случайно узнал, че е извън закона. Преди време си вкарал кола от Германия и когато тръгнал да я регистрира по институции, се оказало, че лице като него не съществува в регистрите. Попаднал в параграф 22, от който дълго време нямало излизане. 

Споделя, че с героя му в „Река на сърцето“ – Борис, са доста различни, но има и някои прилики. Веднага бърза да допълни, че чертата, която харесва в героя му, е неговата склонност да рискува и подчертава, че без риск няма успехи. Определя себе си като рисков играч, който винаги е готов да си понесе последствията от поетия риск.
Източник: Уикенд 
 

Александър Димов скандално: Получавал съм неприлични предложения от мъже