април 28, 2024

Александра Богдандска забърса милионер

Новият й мъж произхожда от богато семейство

https://kliuki.net/liubopitno/aleksandra-bogdandska-zabarsa-milioner/217187 Kliuki.net
Александра Богдандска забърса милионер

Както вече стана ясно от известно време насам Александра Богданска има нов мъж в живота си, чието име обаче не желаеше да издаде. Според запознати въпросният мачо в живота й се казва Мартин и навремето имал вземане-даване с певицата Мария Илиева, което навежда на мисълта, че си пада по популярни жени.

 

Говори се, че актуалното гадже на Богданска идва от богато семейство, разполагащо със солидни средства, та вече няма да й се налага да води разправии на тази тема, които бяха в основата на раздялата й с Даниел Петканов. Тя винаги го е критикувала за това, че не е амбициозен и не искал да печели повече. На него пък му писнало винаги да му се натяква и взел решението да се разделят.

Към днешна дата бившите съпрузи се опитват да поддържат добри отношения заради сина им Габриел. Почитателите им все още се надяват, че двамата може да се съберат отново. Предвид, че това не е първата им раздяла, не е изключен подобен развой на събитията.

Не става ясно обаче как гледа Мартин на топлите отношения на Александра с бившия й съпруг.

 

Припомняме, че преди време мълвата я свързваше с богаташа Любомир Захаринов, който впоследствие се ожени тайно за фолк дивата Анелия. Докато бил разделен за кратко с певицата, милионерът флиртувал с Богданска и й изпращал скъпи подаръци и букети. Това силно подразнило Анелия и тя решила да си го прибере обратно.

Източник: Уикенд