април 27, 2024

Александра Сърчаджиева: Веднага приех предложението да водя „Аз обичам България“

Определя Сашо Кадиев и Кедъра като перфектните капитани за двата отбора на „Аз обичам България“

https://kliuki.net/liubopitno/aleksandra-sarchadzhieva-vednaga-prieh-predlozhenieto-da-vodya-az-obicham-balgariya/217911 Kliuki.net
Александра Сърчаджиева: Веднага приех предложението да водя „Аз обичам България“

Макар да изглежда крехка, Александра Сърчаджиева носи на работа много повече от болшинството родни актьори. Наследницата на Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев не спира да поема нови ангажименти, последният от които е предаването „Аз обичам България“ по bTV, на което ще е водеща. Щастлива е, че има шанса да води най-позитивното предаване, което може да се гледа от цялото семейство. Стартът му е на 23 февруари от 20 ч.

 

Веднага приела предложението, натаманили графиците и започнала. Споделя, че в момента няма нито един почивен ден, но от друга страна е щастлива и удовлетворена, защото прави неща, които й харесват. Щастлива е, че среща Сашо Кадиев и Кедъра в общ проект, тъй като и двамата са страхотни, знаещи, можещи, умни и забавни и са перфектните капитани за двата отбора на „Аз обичам България“.

Предстоят изненади и в другото предаване по bTV, на което е водеща – „Животът по действителен случай“, но засега не издава какви са.

В момента няма време за участие във филми и сериали. Признава, че покрай многото работа, понякога забравя да се храни. Щастлива е, че получава разбиране и подкрепа от дъщеря си София в периода, в който има множество ангажименти. Обикновено ходи при приятели или пък с нея в театъра. Доволна е, че София е имала възможността да покара няколко дни ски, преди да започне ежедневно работа.

 

Не крие, че не е добър кулинар, но пък за сметка на това дъщеря й се справя страхотно в кухнята. Има кулинарен усет, който вероятно е наследила от баща си Иван Ласкин. Стаята и гардеробът й са подредени като аптека. Пазаруването обаче остава за Алекс, тъй като София няма как да носи тежките торби.

 

Предавана е от хора, които е смятала за близки, но очевидно те не са били такива. Дава си сметка, че истинската същност на човек лъсва в трудни моменти.

Двете с дъщеря й обожават да пътуват, понякога ходят на планина. Отскоро София се запалила и по сноуборда. През лятото обикновено са в Гърция, където отдъхват в компанията на приятели.

 

Не й е проблем да смени цвета на косата си, ако това е наложително за някоя роля, но като цяло определя това като чиста проба суета, която е твърде далеч от нея. На този етап дори не й минава през ум подобна промяна и няма време да мисли за неща от този род.

Източник: Уикенд