април 20, 2024

Алена разкри тайната на отслабването си

Като цяло 2023 г. се очертава трудна и осеяна с бедствия

https://kliuki.net/liubopitno/alena-razkri-taynata-na-otslabvaneto-si/198374 Kliuki.net
Алена разкри тайната на отслабването си

В продължение на близо три десетилетия Светлана Тилкова, по-известна като Алена запознава зрителите на bTV с намеренията на планетите и звездите.

 

Твърди, че от дете има възможността да вижда неща от невидимия свят. Това е и причината, поради която се захваща да изучава астрологията.

 

Видимо, Алена е отслабнала драстично. Твърди, че не е спазвала никакви диети, а килограмите й започнали да се топят, когато се освободила от енергийните вампири в живота си, които я изсмуквали години наред, а в отговор тялото й е трупало килограми.

Тя неведнъж е споделяла, че тялото е със самостоятелно мислене, различно от това на душата и се защитава като трупа килограми.

Така в рамките на само няколко месеца, Алена успяла да се избави от 20-тина килограма.

 

През предстоящата 2023 г. основните задачи на всеки от нас ще са съхраняване на здравето, безопасността, благополучието, спокойния живот, без особени сътресения, с минимални въображаеми и действителни опасност. Войната между поколенията ще продължи с нестихваща агресия. Като цяло годината ще е трудна. Кризата ще продължи да вършее, а след популисткото увеличение на минималната работна заплата, инфлацията в страната ни няма да се успокои скоро.

 

От началото на март хората сякаш ще започнат да се пробуждат като от сън, но крачката към промяната няма да мине без злостно противопоставяне.

В началото на юли предстои кардинална промяна в живота на обществото ни в световен мащаб, която може да е както положителна, така и отрицателна, в зависимост от това върху каква основа се извършва.

 

През ноември и декември се задават нови неприятни и труднопреодолими обрати. Има вероятност народното недоволство да избухне с пълната си сила и агресия. Може мигът на разплата да настъпи и преди годината на Сатурн.

 

Категорична е, че с протестите през лятото на 2020 г., Бойко Борисов е показал на всички, че е страхливец. По отношение на харвардския измамник Кирил Петков пък заявява, че не става за друго, освен за грабител. Слави Трифонов пък не можа себе си да спаси, камо ли държавата…

За Корнелия Нинова, Алена посочва, че е спасител, но на себе си.

 

Посочва, че най-опасните вируси са пред нас. През идната година ще се разминем с нова пандемия, която вече е сред нас.

Задава се и нова порция порои, които ще предизвикат наводнения. До 2025 г. ще продължи периодът на крайностите. Обичайно, вместо от напоителен дъжд, сме застрашени от продължителни засушавания.

 

Що се отнася до войната между Русия и Украйна, Алена е категорична, че ще приключи, когато Русия сметне, че е постигнала целите си, независимо какви жертви ще даде и колко десетилетия ще страда икономиката  й.

Източник: Уикенд

Алена разкри тайната на отслабването си