October 19, 2024

Анджелина Джоли замени Брад с британски рапър! Първи снимки на новото й гадже

Анджелина Джоли си намери ново гадже

https://kliuki.net/liubopitno/andzhelina-dzholi-zameni-brad-s-britanski-rapar-parvi-snimki-na-novoto-y-gadzhe/232331 Kliuki.net
Анджелина Джоли замени Брад с британски рапър! Първи снимки на новото й гадже

Актрисата Анджелина Джоли си намери ново гадже. Звездата от "Томб Райдър" се появи на червения килим с британски рапър, за който упорито се твърди, че е най-новият й приятел. Актрисата, която преживя доста тежко развода си с Брад Пит и продължава финансовата битка с него за имението им във Франция, изглежда е открила любовта в обятията на един не толкова известен изпълнител — Акала.

Тя се появи на премиерата на филма "Мария" на 68-я кинофестивал в Лондон, облечена в любимия си черен цвят. С блейзър, черен елек с остро деколте, високи ботуши и панталон, Анджи наистина изглеждаше зашеметяващо. След края на филма Джоли отиде на вечеря в известен ресторант в британската столица, където я чакаше и Акала. Рапърът пък напусна премиерата с Шантал Нюман, негова близка приятелка, но не успя да се откъсне от слуховете, че има връзка със звездата.

За тях се заговори, че са двойка, след като бяха видени заедно в един хотел на международния кинофестивал във Венеция. Скоро след това стана ясно, че звездите се следват един друг в Инстаграм. "Те са само приятели, нищо повече", твърдят приятели на Анджелина. Но въпреки това е очевидно, че актрисата се чувства много по-добре в компанията на новото си гадже. И това си личи, най-вече по подмладения й външен вид.

Не е тайна, че в момента продължава тежката битка за развода на Брад и Анджелина. Двамата в момента делят състоянието си, което е в размер на четвърт милиард долара. Най-големият конфликт между двамата обаче е заради "Шато Миравал" — любимата изба на Брад, която той искаше да откупи от Анджелина, но тя продаде своя дял на руски милионери. В момента актьорът оспорва сделката, а също така настоява и да получи цялата изба. Актрисата пък проявява претенции върху пълно попечителство над всички техни деца и настоява Брад да няма право да ги вижда. Очевидно споровете помежду им не са попречили и на двамата да си подредят поне личния живот. От няколко месеца Брад официално има приятелка, а Анджи, както изглежда, също не стои сама вечер...