май 02, 2024

Ани Младенова е неутешима

Възхитена е от професионализма на инфекциониста

https://kliuki.net/liubopitno/ani-mladenova-e-neuteshima/209005 Kliuki.net
Ани Младенова е неутешима

Майор Ани Младенова е потънала в траур. Славната лична медсестра на Тодор Живков скърби неутешимо за мъжа си, който наскоро загубил битката си с коварно онкозаболяване. Двамата живяха щастливо дълги години в Банкя, а сега в къщата им се е настанила тъгата.

 

„Няма го вече съпруга ми, почина преди 2 месеца. От 3 години се бореше с рак на панкреаса, който за съжаление не успяхме да надвием. Загубата ми е огромна, но гледам да се държа. Синът, снахата и внучето са до мен и ме подкрепят да не рухна“, ридае легендата от УБО.

 

Ани Младенова е неутешима

Онкоболният мъж на Ани имал сериозно изпитание в разгара на пандемията. Тогава пипнал КОВИД-19 и състоянието му изисквало спешна хоспитализация.

 

Житейският партньор на знаменитата Татова сътрудничка поддържал температура от 39.6 градуса, но категорично отказвал да влезе в болница.

 

Ани Младенова е неутешима - Снимка 2

Отчаяна, че любимият й не се подобрява дори с антибиотици, майор Младенова решила да търси помощ от нашумелия доц. Атанас Мангъров. Била чувала, че само той лекува болни от КОВИД-19 в домашни условия, затова издирила телефона му и му звъннала. Инфекционистът отказал визитация в Банкя, където е домът им, но й вдъхнал доза оптимизъм.   

 

„Въпреки, че не поиска да дойде до нас, защото му бяхме далеч, ще съм му благодарна винаги. Този човек, на когото дори не се представих коя съм, ме успокои и след нашия разговор се чувствах напълно убедена, че половинката ми ще се справи с болестта. Голям професионалист е доц. Мангъров“, отбелязва медсестрата на Тато.

 

В крайна сметка съпругът й успял да се справи с коронавируса като по този начин си подарил още две години живот.

Източник: Уикенд