април 27, 2024

Анита Димитрова търка по спешност репутацията си

Както стана ясно наскоро, тя продава тялото си в Турция и арабския свят

https://kliuki.net/liubopitno/anita-dimitrova-tarka-po-speshnost-reputaciyata-si/217118 Kliuki.net
Анита Димитрова търка по спешност репутацията си

По всичко личи, че плеймейтката Анита Димитрова не си губи времето. Тези дни бившата изгора на Димитър Рачков се похвали, че се е сгодила и ще се омъжва за американски инвеститор, който работи основно в Истанбул и арабския свят. Името му е Нико Еврика Бец.

 

Любопитното е, че новината дойде малко, след като стана ясно, че Анита се е захванала да практикува най-древната професия, за да продължи да поддържа високия стандарт на живот, с който свикна покрай Рачков. Припомняме, че според отлично запознати източници, тя продавала тялото си в Турция и арабския свят.

Анита твърди, че е получила изненадващо предложение за брак от мъж, близък до сърцето й. Той поискал ръката й малко преди Нова година, доколкото може да се вярва на думите й. Очевидно именно той е мъжът, с когото блондинката се е снимала при посрещането на Нова година. Двамата отбелязали празника в Турция, а снимките им са поместени в социалните мрежи. Запознали се покрай инвестиционните проекти, с които се занимават.

 

За никого не е тайна, че след като се раздели с Рачков, моделката бе изправена пред спешна нужда да си намери работа. Официално се твърдеше, че се е заела с брокерство, но неофициално се знае, че практикува най-древната професия и заради нея често пътува на изток.

 

Запознати твърдят, че версията за годежа й с бизнесмен е лансирана умишлено от нея, за да потуши скандалните разкрития, които видяха бял свят наскоро. В действителност с мъжа, с когото позира на снимките, са се запознали „на адрес“.

Източник: Уикенд