април 28, 2024

Анита на Рачков продава тялото си на богати клиенти от Дубай и Истанбул

Работи за топ сводницата на нежна плът Мадам Василена

https://kliuki.net/liubopitno/anita-na-rachkov-prodava-tyaloto-si-na-bogati-klienti-ot-dubay-i-istanbul/216649 Kliuki.net
Анита на Рачков продава тялото си на богати клиенти от Дубай и Истанбул

Бившата изгора на Димитър Рачков – Анита Димитрова се е захванала с практикуването на най-древната професия в световен мащаб. След раздялата си с комика, тя е станала жрица на любовта и продава тялото си на богати клиенти в Дубай, Истанбул и София.

 

Припомняме, че знойната плеймейтка се раздели с Рачков след 3-годишна връзка. Малко след раздялата им, комикът се залюби със столичната стилистка Камелия Андонова, за която светската мълва носи, че очаква бебе от него.

 

И докато Рачков се носи на крилете на любовта, Анита е превърнала постелята си в касичка, заработвайки като ВИП компаньонка. Уменията й се рекламират в специализирани сайтове за платени услуги. Тарифата й включва наемане за минимум три часа като цената тръгва от 1000 лв.  

 

Анита на Рачков продава тялото си на богати клиенти от Дубай и Истанбул

Запознати с ангажиментите на плеймейтката издават, че клиентите й са баровци от различни националности, живеещи в Дубай и Истанбул, които я наемали за 24 или 48-часов престой срещу сумата от 5000 евро и поемане на разходите за самолетни билети.

Работи предимно в турския мегаполис, а понякога лети и до Дубай. Клиентите й биват подсигурявани предимно от приятелката й Василена Кьосова, която през последните две години се утвърди като най-оборотната и чевръста Мадам у нас.

 

В каталога й за жрици на любовта фигурират повече от 15 млади българки, а от миналата есен към тях се е присъединила и бившата изгора на Рачков. Столичен сводник издава, че ВИП компаньонките от каталога на Мадам Василена отчитали 30% от заработеното на пловдивския сводник Димо Петров – Флорината, който пък на свой ред им гарантирал спокойствие и закрила срещу агресивни клиенти – родни баровци.

 

Докато била част от живота на Рачков, Анита свикнала с охолния живот и след раздялата им, хасковлийката се принудила да се захване с най-древния занаят, за да може да поддържа високия жизнен стандарт.

„Доброжелатели“ снесли на Рачков с какво се е захванала довчерашната му възлюбена, но той категорично не повярвал и заявил, че тя не е такова момиче и това са чиста проба клевети. Отказал и предложението да му изпратят нейни актови фотоси, за да ги види.

 

Припомняме, че докато бе заедно с Рачков, Анита започна работа в голяма столична банка и дори записа да учи висше. Неотдавна обаче е напуснала чиновническата работа, отдавайки се на най-древния занаят. Най-шокиращото в случая е, че с новото й амплоа е наясно и майка й и дори сумите от международните клиенти били превеждани по нейна банкова сметка.

Източник: Уикенд