май 20, 2024

Анита: С Рачков никога не сме се карали

Първата им среща била повече от изненадваща

https://kliuki.net/liubopitno/anita-s-rachkov-nikoga-ne-sme-se-karali/223005 Kliuki.net
Анита: С Рачков никога не сме се карали

Анита Димитрова, отскоро Стемпер, проговори за времето, когато са били заедно с Димитър Рачков. Тя призна, че двамата с него обсъждали раздялата им цели 3 часа. Подчертава дебело, че нито конфликт, нито пък изневяра, е в основата на краха на връзката им и допълва, че всъщност двамата никога не са се карали и дори не са си повишавали тон. Разлъката им била причинена от сериозното разминаване във вижданията им за бъдещето. Освен това блондинката подчертава, че двамата с Рачков сложили край на връзката си без драма и негативни емоции, дори напротив.

 

„Наистина много обичах Рачков. В него открих толкова много неща, толкова много любов срещнах, също разбиране, на толкова много неща се научих, толкова много ме промени като човек“, споделя блондинката.

Актьорът, който заедно с Герасим Георгиев – Геро води шоуто „Като две капки вода" по Нова тв, допринесъл за изграждането на Анита като личност, за което тя винаги щяла да му е благодарна.

Първата им среща била толкова изненадваща, че блондинката е убедена в намесата на съдбата. Видели се в Стара Загора под навеса на един паркинг, под който Анита се скрила, когато ненадейно я подгонила силна градушка. Нетипично за декември, заради което и не била подготвена и побързала да се предпази от сипещите се ледени топчета. Под навеса, под който спряла, имало само една паркирана кола, от която скоро слязъл самият Димитър Рачков. Погледите им се засекли, но не си казали нищо. Запознали се чак месец по-късно, когато пак случайно се срещнали на снимките на клипа на Дивна и Милко Калайджиев „Пилето“. Във видеото Анита и Рачков имат малко кадри заедно, но пък, както става ясно, се оказали достатъчно, за да се запознаят. Тогава блондинката разговаряла повече с Милко Калайджиев. Знаели се покрай синовете му, с които младата дама била съученичка.

 

В една от паузите на снимачната площадка Анита разказала смешна история, с която разсмяла попфолк певеца, а покрай него и Рачков, който бил наблизо. „Виж го това мило момиче”, казал комикът после на Милко за Анита. Тези думи стигнали и до нея. Тя пък ходела след него, за да се снимат, понеже била фен на шоуто „Господари на ефира“, сред чиито водещи бе и Рачков. След общия фотос от дума на дума Рачков я поканил на среща, само че под формата на шега, Затова се зачудила дали е разбрала правилно. Даже предположила, че става дума не за романтична, а работна среща, на която той щял да я оферира да участва в друг проект.

„Малко тръгна на бъзик поканата, но той с бъзика си казва истината”, споделя Анита с усмивка.

 

Въпреки внушителната им възрастова разлика блондинката, която по това време била едва на 19 години, и комикът, който този септември ще празнува 52-рия си рожден ден, много си допаднали. В началото на връзката им Рачков даже й казвал, че тя е неговият женски вариант. После се оказало, че не е точно така и не си приличат толкова, но тогава, при първите им срещи, се харесали веднага. Актьорът я спечелил със своята доброта и човечност. Макар, че е едно от най-разпознаваемите лица у нас, Рачков въобще не се звездеел.

 

Анита попивала знания и опит не само от него, но и от хората в обкръжението му. Те пък я приели веднага и тя нито веднъж не усетила пренебрежение от някого, близък до Рачков. Блондинката често разговаряла приятелски с продуцента Маги Халваджиян и жена му Кремена, сближила се и с актьорите Виктор Калев и Герасим Георгиев – Геро.

Анита има прекрасни впечатления и от Краси Радков, когото описа като „очарователен човек и талант”. Спечелила сърцата и на родителите на Димитър Рачков. Така че изобщо не били верни слуховете, че не я харесвали.

 

И актьорът бил посрещнат подобаващо от родителите на Анита. С времето майка й даже започнала да го приема като част от семейството и никак не била доволна, когато дъщеря й се разделила с комика.

 

„Чувствала съм, че съм получавала много любов и загриженост”, казва Анита за връзката си с актьора. Единственото, за което недоволствала, било, че не работи. Блондинката имала желание да се развива професионално и да постига успехи, само че дълго време се търсела и се чудела към коя област да се насочи.

Затова посещавала различни курсове, включително актьорски, за което Рачков я подкрепял. Освен това се грижел и да не й липсват пари в ежедневието. „Никога не съм се чувствала добре от факта, че той на мен ми е давал пари... През цялото време съм мрънкала, че не работя. Чувствах се толкова непълноценна, като не работех”, сподели Анита, която в края на миналата година се дипломира в УНСС и днес работи като брокер на недвижими имоти.

 

Въпреки че винаги са се разбирали и никога не са имали проблеми във връзката си, след почти 4 години любов блондинката и комикът се решили на раздяла. „Известно време се усещаше сякаш. Имаше някакви казуси, по които не можехме да стигнем до консенсус”, сподели Анита. Тя и Рачков се разминали във възгледите си за живота и за бъдещето. До този извод стигнали, след като разговаряли близо 3 часа. Накрая се убедили, че е по-добре да сложат край на отношенията си. Не са се карали, не е имало напрежение и обиди. Всъщност двамата никога не са си повишавали тон. Винаги изяснявали въпросите, касаещи връзката им, по интелигентен и зрял начин. Така че запазили добри чувства един към друг след раздялата си. Анита даже подчерта, че винаги ще е благодарна на Рачков и ще го уважава.

Така и не става ясно обаче защо комикът не бе сред поканените на сватбата й.

Източник: Уикенд