май 01, 2024

Антоанет Пепе ражда дете на Иво Карамански-син през лятото

Инфлуенсърката е в петия месец от бременността си

https://kliuki.net/liubopitno/antoanet-pepe-razhda-dete-na-ivo-karamanski-sin-prez-lyatoto/220605 Kliuki.net
Антоанет Пепе ражда дете на Иво Карамански-син през лятото

По всичко личи, че инфлуенсърката Антоанет Пепе успя да върже и Иво Карамански-син, предвид че вече е в напреднал стадий от бременността си. Многодетната майка е в очакване на четвъртата си рожба, плод на любовта й с наследника на Иво Карамански, носещ същото име. Той е трети поред баща на децата й, след като от предишните си връзки, Пепе има София, Сиена и Матиас.

 

Тя е в петия месец от бременността си и ще дари Иво Карамански-младши със син, който трябва да поеме първата си глътка въздух в края на август. По всяка вероятност наследникът ще носи името Иво Карамански, както се казва баща му и покойният му дядо – Кръстника на българската мафия.

 

Интересното в случая е, че Антоанета Пепелджийска, както са истинските имена на инфлуенсърката, упорито крие радостната вест, тъй като се притеснява от упреците на мнозината, които ще я критикуват, че очаква четвърта рожба от трети мъж, а е едва прехвърлила 30-те. По всичко личи, че ще успее да надмине и най-плодовития ни футболист Благой Георгиев – Джизъса, който до момента има едва четири деца от три жени, но пък е с цяло десетилетие по-голям от Пепе.

Инфлуенсърката признава, че много се засяга от критиката и мнението на околните, когато не е ласкаво. Години наред не можела да спи заради най-популярния сред майките интернет форум „БГ Мама“, където често се дискутирали децата и мъжете й. Най-много я засегнал злъчен коментар, който гласял: „Тази ражда със скоростта на некастрирана улична котка – все от различни котараци!“.

 

Преди две години тя написа и книга, в която признава, че с всичките си мъже забременява светкавично – още в първите три месеца от връзките си. В случая с Карамански обаче изчака повече от година – двамата се загаджиха през лятото на 2022 г. Според твърденията на запознати, Карамански-син бързо поискал дете от кака си Пепе, но тя решила този път да отложи зачеването известно време. 

 

Свекърите Нели Атанасова и Александър Сано, са приели с широки обятия новата снаха, която има 3 деца и е със 7 години по-голяма от Иво. Наследникът, който носи името на баща си, е лудо влюбен в шармантната дама, издават близки до тях. Припомняме, че Карамански е доведен син на актьора Александър Сано, който го обича и се грижи за него като за собствено дете, а преди години дори го осинови. Нели също приемала снахата и се грижела за трите й деца като за свои собствени. Те не я наричат „бабо”, защото е твърде млада и хубава, че да й казват така. Нели спокойно може да мине за майка на малчуганите, въпреки че тази година ще чукне 50 лазарника, изглежда наистина феноменално.

Преди около 4 години Антоанет засне раждането на сина си Матиас и го качи в личния си канал в ютюб. Тя и тогавашната й половинка Филяка от „Типично”, станаха истинска сензация в онлайн пространството. Видеото събра хиляди гледания, а коментарите бяха както положителни, така и отрицателни заради чувствителното съдържание.

 

Част от последователите на Пепе са притеснен как ще изхранва четири гърла, като Иво Крамански няма особено големи доходи като диджей, а наследството от баща му мафиот така и не стигна до него. Актуалната двойка заедно с трите деца, двете им големи кучета и заекът им живеят в тристаен апартамент в квартал „Красна поляна”, където е доста тясно, а с появата на новия член на семейството ще бъде още по-пренаселено.

Източник: Уикенд