October 18, 2024

Антония Петрова гушна трета тапия за висше (Миската ще се вихри в здравния мениджмънт – Снимки + Видео)

С поредна диплома се обзаведе Антония Петрова

https://kliuki.net/liubopitno/antoniya-petrova-gushna-treta-tapiya-za-visshe-miskata-shte-se-vihri-v-zdravniya-menidzhmant-snimki-video/224275 Kliuki.net
Антония Петрова гушна трета тапия за висше (Миската ще се вихри в здравния мениджмънт – Снимки + Видео)

За това се похвали самата тя, като не пропусна да благодари на всички замесени. След специалностите “Международни икономически отношения” и “Право” явно е дошъл редът и на публичната администрация и здравния мениджмънт. С оглед на работата си в сферата на здравеопазването Антония Петрова е провокирана да надгради уменията си в областта с официална тапия.

Така, докато първите две дипломи идват в обичайната възраст – 25 години, последната пристига едва сега. Кулминацията на двете години от магистърската програма в УНСС завършват със защита и на магистърска теза в областта, която предвид кадрите на миската в Инстаграм е била успешна.

Антония Петрова използва възможността, за да благодари на своите близки за подкрепата, както и на преподавателите, които е срещнала в рамките на обучителния период. По думите ѝ развитието и усъвършенстването на човека са процес, който се движи през целия му живот.

Затова и всяко следващо стъпало по стълбицата на образованието е начин да се развива и учи, за да постигне успех и най-вече лично удовлетворение. За момента миската не коментира дали има планове за още едно висше, но предвид амбициите ѝ като нищо е възможно ученето да ѝ стане навик.

Източник: lupa.bg