юни 24, 2024

Антония Петрова обсебена от Барби

Бившата миска развива мания за прилика с пластмасовата кукла

https://kliuki.net/liubopitno/antoniya-petrova-obsebena-ot-barbi/215249 Kliuki.net
Антония Петрова обсебена от Барби

Изглежда бившата миска Антония Петрова е започнала да развива сериозен психически проблем година, преди да закръгли 40 лазарника. По всичко личи, че напоследък се е пристрастила към образа на Барба и прави всичко по силите си да заприлича на любимата на момиченцата кукла, съпруга й опитва да превърне в Кен, а децата в атрибути към някакво въображаемо приказно семейство, в което си мисли, че живее.

 

Всъщност манията за Барби обхвана света през лятото покрай игралния филм за куклата, но Петрова се е зарибила малко по-късно от останалите. Докато при преобладаваща част от представителките на нежния пол тази зависимост се изчерпва с носенето на розови тоалети и платнено руса коса, то при нея е минала границите на нормалното и започва да се превръща в обсесия.

 

Това се вижда ясно и от снимките от семейната им почивка в топлите страни, които пернишката блондинка публикува напоследък в социалните мрежи. И макар да не носи розово, всичко останало се слива с популярната пластмасова кукла във всяко едно отношение, в това число дори и в позите, които миската заема пред обектива.

 

Антония Петрова обсебена от Барби

Отдалеч си личи, че фотосите са преминали през обработка от специална програма, която кара кожата й да изглежда като пластмаса и докарва на лицето й неестествени черти, които дори пластичните операции трудно биха създали. Същевременно огромния й силиконов бюст напира напред като огромни сладоледени топки, покрити с пъстро горнище на бански, каквото Барби би сложила, ако бе истински човек.

 

Най-лошо в случая е кухото изражение, което иначе добре образованата блондинка успява да докара – точно като на кукла. Ако то не е само поза за снимките, а цъфти на лицето й реално, то положението на бившата миска несъмнено не е никак розово и ще е ясен знак, че има сериозен психически проблем или е обсебена от идеята да се превърне в клонинг на въпросната играчка.

 

И тъй като всяка Барби се нуждае от своя Кен, Антония се опитва да вкара в тази роля съпруга си. На новите фотоси той изглежда втален и вкаран в роля не по-зле от любимата си. Очевидно перничанката полага усилия да обработи и неговите снимки като в същото време го кара да носи бански, ушити от плат като нейния.

 

Предполага се, че Батинков е отказал да носи розово и поради тази причина Петрова е била принудена да сложи бански в жълто, синьо и зелено, каквито той би приел да носи. Същите е купила и за големия им син Благовест, докато този на малкия не се вижда какъв е от снимките.

 

Само миската си знае как е успяла да убеди съпруга си да заема пози като във филма. Изображенията на отрочетата им са обработени най-малко вероятно поради факта, че майка им ги намира за съвършени. Защо обаче не мисли по същия начин за себе си и благоверния си, така и не става ясно.

 

Близките на миската се сериозно притеснени от манията й и се надяват всичко да остане в рамките на обработката на фотосите с фотошоп, тъй като има и много по-опасен вариант – да се подложи на серия пластични операции, за да се доближи максимално до образа на Барби в реалния живот, което би било фатално, предвид, че резултатите са необратими.

Източник: Уикенд