март 03, 2024

Антония Петрова се сети да се погрижи за формата си

Мъжът й ежедневно я глези с домашно приготвени ястия

https://kliuki.net/liubopitno/antoniya-petrova-se-seti-da-se-pogrizhi-za-formata-si/211757 Kliuki.net
Антония Петрова се сети да се погрижи за формата си

След като мързелува в продължение на десетилетие, Антония Петрова очевидно е решила, че й е време да влезе във форма. Миската никога не е крила, че е скарана както с диетите, така и със спорта, но очевидно все пак се е решила да прекрачи прага на столичен фитнес, макар и да не става ясно каква е причината за тази рязка промяна в решението й.

 

Тя признава, че точно 10 години не е влизала във фитнес зала, но след 2 деца, родени по естествен начин, е време да се върне към спорта. Така перничанката отбеляза в социалната мрежа новото начало.

 

Прави впечатление, че откакто се залюби с Ивайло Батинков, миската качи някой и друг килограм. Макар все още да е доста далеч от дебела, вече не може да се каже и че е кльощавата миска отпреди 15 години. 

 

Антония Петрова се сети да се погрижи за формата си

 

Основната причина за това е, че мъжът й я глези с домашни манджи, които й приготвя ежедневно. Така неусетно семейство Батинкови качили заедно около 40 килограма. Антония е решена да върне старите си мерки и поради тази причина ще се поти редовно в залата. Същото обещава да направи и половинката й.

Източник: Уикенд