април 27, 2024

Арестуват мъжа на Мара Отварачката?

Чалгаджийката е в търсене на ново любовно приключение, докато над главата на Дзвера са надвиснали черни облаци

https://kliuki.net/liubopitno/arestuvat-mazha-na-mara-otvarachkata-3/214770 Kliuki.net
Арестуват мъжа на Мара Отварачката?

Човек от ъндърграунд средите, който е наясно със схемите на третия поред съпруг та Мара Отварачката – Мирослав Соколов, по-известен като Миро Дзвера, разкрива, че не е нищо повече от банален мошеник. До момента той бе доказан като женски бабаит, който млади здраво Мара Отварачката, а тя пък на свой ред неколкократно го зарязва, след което отново се прибира при него.

 

Истината е, че Миро Дзвера не е нито бизнесмен, нито пък лихвар, а съвсем обикновен мошеник, специализирал се в „щавенето“ на чужди застрахователи. Схемата започнала да се пропуква, след като неотдавна негов приятел заявил, че докато обядвал в заведение близо до парламента, някой задигнал лъскавото му „Порше“. Този факт веднага усъмнил органите на реда, предвид че случката се е разиграла в т.нар. „Триъгълник на властта“, който се пази зорко. Едва ли някой автоджамбаз би поел риска да открадне скъпарското возило посред бял ден, при това точно в този район.

 

При извършената от криминалистите проверка станало ясно, че управител на дружеството собственик на въпросното возило, е именно Мирослав Соколов. 

Освен откраднатият автомобил на фирмата му се водели още 3 абсолютно идентични като марка, цвят и модел автомобила. Станало ясно и че в системата на КАТ няма данни 3 от 4-те автомобила на Дзвера да са минавали на канал, още по-малко пък да са били внасяни в страната ни.

 

Арестуват мъжа на Мара Отварачката?

Така причината веднага излязла наяве – това са т.нар. коли-двойници. Участие в схемата с мнимото регистриране на луксозните возила разбира се имали и корумпирани ченгета, фалшификатори на документи от Пазарджик и района, както и собственик на модерна автокъща в южната част на столицата. Впоследствие всяка от колите-двойници, вече официално регистрирани с български табели и редовни родни документи за собственост, били застраховани в местни клонове на големи международни застрахователи.

 

Разбира се Дзвера, който сам си измислил страховития прякор, избягвал да влиза в полезрението на компаниите на покойния Алексей Петров и сикаджийския бос Младен Михалев – Маджо, известни с респектиращите си структури.

 

Десетки автомобили, с някои от които се снима и Мара Отварачката, докато го раздаваше щастливо омъжена, са минавали по описаната схема. Луксозният живот на Дзвера обаче започнал да се пропуква, след като повярвал в незаменимостта си и започнал да се държи надменно и арогантно с околните. На всичкото отгоре самозабравилият се фалшификатор „запалил“ с пари свой близък – известен бизнесмен, който бил наясно със схемата. След като прецаканият баровец подшушнал каквото и където трябва, държавната машина в лицето на ГДБОП се задействала.

Антимафиотите вече трескаво събират данни за престъпната дейност на Мирослав Соколов и според запознати дори се готви ареста му.

 

Мара Отварачката също имала готовност да съдейства на полицията след множеството шамари, които е понесла от Дзвера, освен ако не дублира офертата, която й направил, за да смени показанията си за нанесения й побой в началото на годината. Усещайки жегата зад ъгъла, Соколов тутакси се покрил от светлините на прожекторите и умува как да се спаси от ареста, който се очертава като неизбежен, при това съвсем скоро.

 

Последното, което се чу за комичната двойка бе, че отново са разделени. Мара Отварачката дори изтри всички снимки с Дзвера и махна брачната си халка в търсене на поредното любовно приключение.

Източник: Уикенд