април 27, 2024

Асен Блатечки се хвали, че е неукротим

Твърди, че разлъката му с Диляна Попова била за добро

https://kliuki.net/liubopitno/asen-blatechki-se-hvali-che-e-neukrotim/212298 Kliuki.net
Асен Блатечки се хвали, че е неукротим

Актьорът Асен Блатечки е сигурен, че не привлича толкоз жените с външния си вид, отколкото с неукротимия си и буен темперамент. Твърди, че именно пламенния му характер спечелил сърцето на новата му изгора, с която са заедно от година. Категоричен е, че не е успяла да го укроти и допълва, че ако го направи, няма да е интересен. Запознати издават, че половинката му работи в посолство.

 

В интервю за Деси Банова – Плевнелиева, по Нова тв, актьорът заяви, че се надява, че вече е научил нужното за любовта. Това, което вече знае със сигурност е, че любовта е взаимност – каквото даваш, това получаваш.

 

Не крие, че е щастлив с новата жена в живота си, с която вече делят един покрив. По всичко личи, че съжителството с червенокосата дама му се отразява повече от добре. И макар всичките му връзки до момента да се проваляха с гръм и трясък, се надява, че тази ще устои на времето и житейските изпитания.

 

Асен Блатечки се хвали, че е неукротим

Макар трудно да преживя разлъката му с Диляна Попова, към днешна дата осъзнава, че е била за добро, тъй като не се разбирали добре заради трудните си характери. Поради тази причина често стигали до скандали, от които страдал и синът им Борил.

 

Дава си сметка, че двете му деца го научили да си натиска надолу егото, защото изведнъж други хора станали по-важни от него, както и да разбере, че те усещат и приемат света по по-различен начин.

 

След като тази пролет актьорът чукна 52 години, споделил пред приятели, че вече няма сили да сменя жените, а иска да свие семейно гнездо. Убеден е, че настоящата му партньорка е идеална за тази цел, защото му влиза в положение, разбира професията му и не го ревнува от колежките. Като човек на изкуството и сцената обаче, все още не му е все тая как изглежда, а полага усилия за добрия си външен вид.

Източник: Уикенд