април 28, 2024

Асен Блатечки заведе новата си приятелка в Испания

Вече се изморил да сменя жените и искал да свие семейно гнездо

https://kliuki.net/liubopitno/asen-blatechki-zavede-novata-si-priyatelka-v-ispaniya/215305 Kliuki.net
Асен Блатечки заведе новата си приятелка в Испания

Всеизвестен е фактът, че повече от година сърцето на актьора Асен Блатечки е в плен на банкерката Елеонора Янакиева. Двамата с изгората му живеят в апартамента му, намиращ се в центъра на София и е повече от очевидно, че се разбират много добре, предвид факта, че връзката им процъфтява.

 

Запознати издават, че Елеонора не се отделя от Блатечки и за миг – придружава го дори по време на служебните му ангажименти. Двамата наскоро били заедно в Испания, където актьорът представил пиесата „Този филм“ с колежката си Антоанета Добрева.

 

Асен Блатечки заведе новата си приятелка в Испания

Нети бе човекът, който ги издаде, че са пътували заедно зад граница, публикувайки снимка в социалната мрежа. На нея се вижда и Васил Василев – Зуека, който емигрира в Испания преди две години. Макар приятелката на Блатечки да не е от артистичните среди, тя се вписва отлично в компанията, съдейки по снимките в Инстаграм. Припомняме, че след като се раздели с Попова, родният секссимвол се опита да запази личния си живот далеч от светлините на прожекторите, но наскоро призна, че сърцето му отново е заето.

 

Той е убеден, че не привлича нежния пол с външния си вид, колкото с буйния си темперамент. Именно с пламенния му характер спечелил Теодора и разсъждава, че до момента не е успяла да го укроти, а ако това се случи, няма да й е интересен. .

Всеизвестен е фактът, че всичките му връзки до момента се проваляха с гръм и трясък, но пък настоящата може да успее да издържи на житейските изпитания.

 

След като тази пролет актьорът чукна 52 години, споделил пред приятели, че вече не му се сменят жени, а иска да свие семейно гнездо. Смята, че настоящата му партньорка е идеална за целта, защото му влиза в положение, разбира професията му и не го ревнува от колежките.

Не може да не отбележим факта, че визуално тя много прилича на първата му съпруга Катерина, която е и майка на дъщеря му.

Източник: Уикенд