September 08, 2024

Автентични италиански и испански деликатеси целогодишно на витрините с обслужване в Kaufland

Продукти с „чист етикет“ и иновативни опаковки, запазващи вкуса и свежестта на артикулите, привличат клиентския интерес 

https://kliuki.net/liubopitno/avtentichni-italianski-i-ispanski-delikatesi-celogodishno-na-vitrinite-s-obsluzhvane-v-kaufland-2/227424 Kliuki.net
Автентични италиански и испански деликатеси целогодишно на витрините с обслужване в Kaufland

Обособените зони на витрините с обслужване в Kaufland вече предлагат целогодишно автентични италиански и испански деликатеси за клиентите на най-голямата търговска верига. 

Специалните италиански предложения включват над 10 продукта, сред които прошуто Крудо и прошуто Кото, гуанчале, мортадела с шам фъстък и брезаола и могат да бъдат намерени в 38 от хипермаркетите на веригата. Още по-богат е списъкът с автентичните испански продукти, които се предлагат на витирните с обслужване. Дванадесет са месните изкушения като чоризо, различни видове салчичон и хамон, които могат да бъдат намерени засега само в 4 софийски хипермаркета от веригата.

„Отчитаме сериозен интерес към новите ни предложения на витирините с обслужване. Клиентите ни ги оценяват като продукти с висока добавена стойност, затова ще продължим да развиваме обособените зони с нови вкусове и във все повече хипермаркети в цялата страна. Плановете ни са да продължаваме да предлагаме на нашите клиенти отлично съотношение - качество/цена и разнообразие.“, коментира Теодора Арапоглу, старши търговец „Колбаси“ в Kaufland България.

Големият фаворит на българина е автентичният хамон „Серано“, към който на годишна база клиентският интерес е нараснал със 70%. Деликатесът се внася от гр. Сарагоса, приготвя се от 100% свинско месо, добито от бели породи прасета. Характерното при него е зреенето му в специална среда и при точно определена температура за период от 15 месеца. Хамон „Серано“ вече може да бъде намерен в 26 филиала на Kaufland  в цялата страна.

Сред новостите, които предлага Kaufland България на витрината с обслужване, са продуктите с „чист етикет“. Те не съдържат консерванти, овкусители, изкуствени оцветители и глутен. Към момента те се прадлагат в четири столични хипармаркетa, като плановете на веригата са да увеличи броя на магазините си, които предлагат асортимента.

От скоро пазаруващите в най-голямата търговска верига могат да закупят от витрината с обслужване колбаси и сирена в специална вакуумирана опаковка, която запазва вкуса и свежестта от 3 до 5 пъти повече. Другите услуги, от които могат да се възползват клиентите, са филетиране и поръчка на риба по избор на клиента и специална вакуумирана опаковка за риба, която запазва свежестта и може да се рециклира.

Kaufland България е ритейлърът с най-голям брой артикули на витрина с обслужване в сравнение с конкурентните вериги в страната. На нея се предлагат над 400 свежи артикула - месо и колбаси, сирена, риба, рибни деликатеси, маслини и салати. В началото на този месец Kaufland стана първият в света ритейлър, който получи сертификати за качество от TÜV AUSTRIA за свежите си витрини с обслужване. Той се издава от независимата организация TÜV AUSTRIA в удостоверение на това, че процесите на експлоатацията на съоръжението отговарят на най-високите международни стандарти – безопасност на храните, качество на процесите, контрол на рисковете и гарантира 4-степенен контрол на качеството. Сертификатът включва мониторинг на температурната верига, изненадващи проверки на витрините с обслужване, проверки чрез „тайни клиенти“, които избират продукти за „тест“ и изследвания на взетите проби в независими лаборатории.

 

За Kaufland България

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7500 служители. През 2024 г. компанията разполага с 66 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.