април 25, 2024

Автопарк за два милиона кара Гущеров дрогиран и пиян (ФОТО)

Светлана за пореден път се опита да защити мъжа си, но не й се получи 

https://kliuki.net/liubopitno/avtopark-za-dva-miliona-kara-gushterov-drogiran-i-piyan-foto-2/196253 Kliuki.net
Автопарк за два милиона кара Гущеров дрогиран и пиян (ФОТО)

За никого не е тайна, че пенсионираната плеймейтка Светлана Гущерова обича да се хвали в какъв лукс живее и как се къпе в пари. 

Този път блондинката реши да покаже семейния им автопарк и засне видео на четири автомобила „Мерцедеса Майбах“, „строени“ в двора на дома им.

Возилата са поръчков джип на стойност около 600 000 лева, две лимузини отново от немския автомобилен гигант, всяка от на стойност 500 000 лева и „скромен“ по-стар „Майбах“ за 200 бона. Сами можете да сметнете, че общата стойност на автомобилите е 1,8 милиона лева. Тук е моментът да отбележим, че тази цена е без таксите за возилата и регистрационните табели, с които сумата надхвърля 2 млн. лв.

Возилата се използват само от Светлана, Християн и техните охранители. Гавазите им се движат в най-старата кола, а по-новите се използват от Гущерови.
„Защо са им толкова коли?! Хората нямат какво да ядат, а те се чудят как да проявят разточителство. Пир по време на чума! Светлето няма какво да се хвали с лукс, който не е постигнала благодарение на работата и труда си. Е, може би се е трудила, но в леглото. Отдавна не е благодарила на мъжа си, че я направи порядъчна жена, както самата тя се изразява“, коментират в социалните мрежи.

Преди около две седмици се появи информацията, че съпругът на известната бивша плеймейтка е катастрофирал в София и смазал своя „Майбах“. Блондинката обаче побърза да отрече информацията, заявявайки, че не е имало инцидент. В подкрепа на думите си, тя дори публикува снимки на семейния автопарк, за да докаже, че колите им са непокътнати.

„Ще задоволя любопитството на онези с развинтеното въображение, които притесниха семейството ми и близките ми. Ето ги всички коли – непокътнати и здрави. Няма катастрофи, няма щети за десетки хиляди левове“, категорична бе тя.

Според СДВР обаче катастрофа има. Произшествието с лимузината, шофирана лично от Християн, се е случила привечер, на пресечката на столичния бул. „Братя Бъкстон“ с улица „Майор Миленко Радомирец“. 
Милионерският син забил лимузината си в автобус, твърдят очевидци.
Източник: Уикенд 
 

Автопарк за два милиона кара Гущеров дрогиран и пиян (ФОТО)