април 27, 2024

Айде на битака! Златка Райкова разпродава дрехите си (Снимки)

Плеймейтката иска 1490 лева за носени маратонки

https://kliuki.net/liubopitno/ayde-na-bitaka-zlatka-raykova-razprodava-drehite-si-snimki-2/210966 Kliuki.net
Айде на битака! Златка Райкова разпродава дрехите си (Снимки)

Златка Райкова реши хем да изкара някой лев, хем да се отърве от ненужните си одежди. Блондинката направи група в Телеграм, където предлага носени и нови неща. Цените са между 60 лв. за дрехи на "Зара" и по 2000 лева за "Гучи" и "Дискуаред".

Айде на битака! Златка Райкова разпродава дрехите си (Снимки)

Айде на битака! Златка Райкова разпродава дрехите си (Снимки) - Снимка 2

В интернет битака си прясната г-ж Хачатрян предлага яке "Дискуаред" за 1950 лв., чанта на "Оф Уайт" за 390 лева, както и евтина тигрова рокля за 45 кинта. Каубойски ботуши в бяло са обявени за 350 лева, а маркови очила удрят около 400 лева. Златка благодари за интереса и се похвали, че вече е продала част от използваните неща. Блондинката очаква по-голям наплив от желаещи за вещите й, но хората все още са резервирани към носените одежди, които не си никак евтини.

Айде на битака! Златка Райкова разпродава дрехите си (Снимки) - Снимка 3

Златка предлага оригинални маратонки на "Гучи" за 1490 лева, а редовната цена на чепиците е 1800 лева, а при евентуално намаление дори могат да бъдат купени на цената на плеймейтката, но ще бъдат нови, а нейните са носени.

Айде на битака! Златка Райкова разпродава дрехите си (Снимки) - Снимка 4

"Май иска да ни прави на будали. Да продаде дрехите, обувките и чантите си на цената, на която са купени. Не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава" - коментират в социалните мрежи. 

Въпросът е дали Златка е закъсала финансово и заради това разпродава гардероба си.

Източник: lupa.bg