април 28, 2024

Български триумф! Derma-Act спечели най-голямата награда за красота на Монако, вдъхновена от Мария Калас

Знаковото отличие за отдадеността и професионализма на клиниката бе връчено на д-р Константинос Пагидас от зам.-министъра на Северна Македония – Ставрос Калафатис

https://kliuki.net/liubopitno/balgarski-triumf-derma-act-specheli-nay-golyamata-nagrada-za-krasota-na-monako-vdahnovena-ot-mariya-kalas-3/214180 Kliuki.net
Български триумф! Derma-Act спечели най-голямата награда за красота на Монако, вдъхновена от Мария Калас

Derma-Act стана единствената клиника в България, спечелила Първа награда от юбилейното събитие „Maria Callas Monaco Gala & Awards“, провеждано под егидата на Княжество Монако.

 

Почетният приз получи д-р Константинос Пагидас, дерматолог и собственик на Derma-Act. „Това е специален момент както за мен лично, така и за екипа ни в Derma-Act. Награда като тази от институция с международен престиж като „Maria Callas Monaco Gala & Awards“ е ценен ресурс, важно отличие, което ни дава сила да продължаваме и да ставаме все по-добри всеки ден, като предлагаме ефективни лечения и уникални услуги“ сподели под бурните аплодисменти на публиката д-р Пагидас.

 

Церемонията се проведе под егидата на Княжество Монако, в събота, 2 декември, в хотел Hyatt Regency Солун, а поводът е навършването на 100 години от рождението на най-голямата оперна дива Мария Калас.

Български триумф! Derma-Act спечели най-голямата награда за красота на Монако, вдъхновена от Мария Калас

Наградата бе връчена от зам.-министъра на Северна Македония – Ставрос Калафатис, а клиника Derma-Act би официално призната за водещ дерматологичен и естетичен център в Европа и на Балканите.

Български триумф! Derma-Act спечели най-голямата награда за красота на Монако, вдъхновена от Мария Калас - Снимка 2

“Това важно отличие е признание за отдадеността и професионализма, демонстрирани от екипа на Derma-Act в предоставянето на висококачествени услуги както в областта на клиничната дерматология, така и в областта на естетичната медицина. В същото време наградата е отражение на доверието, което пациентите ежедневно отдават, както и стремежа на клиниката да предлага последно поколение технологии и специализирани грижи”, споделиха организаторите на церемонията.

Български триумф! Derma-Act спечели най-голямата награда за красота на Монако, вдъхновена от Мария Калас - Снимка 3

Derma-Act предлага иновативна концепция в областта на естетичната дерматология с цялостни 360-градусови лечения за решение на всички кожни проблеми, използвайки класически лазерни технологии в съчетание с инжекционни лечения за постигането на незабавни резултати и здрав вид на кожата.

 

Български триумф! Derma-Act спечели най-голямата награда за красота на Монако, вдъхновена от Мария Калас - Снимка 4

Престижното отличие на името на оперната дива Мария Калас възнаграждава усилията на Derma-Act и създава големи очаквания за по-нататъшно надграждане на вече отличното качество на услугите, коментираха клиенти на най-обичаната дерматологична и естетична клиника у нас.