юни 16, 2024

Балове 2024:Синовете на Ненчо и Митко Рачков абитуриенти (Шеф Манчев изпраща дъщеря – Снимки)

Започва сезонът на баловете и предвещава не малко емоции и вълнения сред бг знаменитостите

https://kliuki.net/bg-kliuki/balove-2024sinovete-na-nencho-i-mitko-rachkov-abiturienti-shef-manchev-izprashta-dashterya-snimki/223266 Kliuki.net
Балове 2024:Синовете на Ненчо и Митко Рачков абитуриенти (Шеф Манчев изпраща дъщеря – Снимки)

Клюки.нет научи, че на актьорите Ненчо Балабанов и Митко Рачков им предстои да изпратят синовете си абитуриенти. Богомил, момчето на Ненчо завършва елитна столична гимназия в паралелка по изобразително изкуство и ще чуе за последно учебния звънец много скоро.

За него баща му казва, че е всестранно развита личност и има талант не само да рисува, но и може спокойно да наследи актьорската професия на баща си. Но повече го вълнува рисуването и той го подкрепя във всичко.

Момчето на Димитър Рачков също е зрелостник тази година. Рачков-младши ще се раздели завинаги с училищния чин и съучениците си. Наследникът на актьора също получи добро  средно образование в частна столична гимназия по езици.

Още един син на актьор, този на Деян Донков от първия му брак за последно ще брои до 12. Той завършва седма гимназия, но се занимава със спорт – футбол. Бъдещият абитуриент сподели, че костюмът за бала му е вече готов, а любопитна подробност издава, че ще е черен и изяло по негов проект. Младежът избрал да кандидатства в НАТФИЗ, но няма да е актьор, а ще изучава „Продуцентство”.

Известният шеф Манчев също ще изпрати щерка си Виктория абитуриентка. Младото  хубаво момиче ще се дипломира във втора езикова гимназия в столицата. Тя издаде, че роклята за бала е готова, купена преди повече от 2 месеца и е от български дизайнер. Тя е гордостта на семейството защото вече е приета да продължи образованието си в елитен университет в Милано.

Източник:Телеграф