април 27, 2024

Банско откри ски сезона с много сняг и куп награди

Eлектрически велосипед, сребърни монети, смарт часовници и други изненади зарадваха 35 късметлии, включили се в играта „Ловци на съкровища“

https://kliuki.net/liubopitno/bansko-otkri-ski-sezona-s-mnogo-snyag-i-kup-nagradi-2/214883 Kliuki.net
Банско откри ски сезона с много сняг и куп награди

Банско откри ски сезон 2023/2024 с много сняг, награди, забавления, музика и заря.  Емблематичната игра „Ловци на съкровища“ отново зарадва присъстващите на Бъндеришка поляна. Голямата награда от „Ловци на съкровища“ - електрически велосипед Econic One City Bandit, бе спечелена от инженер Пепа Гетова от София.

 

„Изключително много се радвам на тази награда! В семейството ни караме много колелета и наскоро купихме електрическо, а това, което спечелих, е още по-бързо и с повече екстри.”, сподели късметлийката пред водещия на събитието Део, и уточни с намигване: „Ще си го ползвам със здраве, ако успея да го разделя с дъщеря ми.“

 

Банско откри ски сезона с много сняг и куп награди

Пепа Гетова се изправи в битка срещу близо 300 търсачи на силни усещания. В продължение на 60 минути те изчакваха търпеливо своя ред, за да се включат в голямото издирване на 35 награди, скрити в ковчежета под снега.

Сред тях имаше 3 сребърни и 5 юбилейни монети от Fibank, 15 смарт часовника от А1, както и сезонна карта за ски съоръженията в Банско от „Юлен”. СПА почивки, уикенди за двама, селекция вина и ваучери за пазаруване от бутиковата верига за спортна екипировка Maxsport оправдаха усилията на участниците, които не се уплашиха от минусовите температури в името на победата.

Банско откри ски сезона с много сняг и куп награди - Снимка 2

Трикратната олимпийска шампионка Дебора Компаньони бе специален гост на откриването на ски сезона.  Заедно със ски легендата Марк Жирардели направиха парадно спускане по пистата „Алберто Томба”.

„За мен е истинско удоволствие да съм в Банско и да споделя с вас този прекрасен празник на живота и любимия ми зимен спорт! Благодаря на моя скъп приятел Марк Жирардели за поканата.“, каза Компаньони на среща с медиите. „Горд съм с присъствието на Дебора тук – тя е най-великата италианска скиорка за всички времена и аз съм сред най-големите й фенове!“, сподели Марк Жирардели, и добави: „Свидетели сме на истинско чудо със зимната покриква. Случва се точно за Коледа и е перфектна увертюра към условията за световната ски купа, която очакваме през февруари.“

Банско откри ски сезона с много сняг и куп награди - Снимка 3

Масово спускане на децата от ски клуб „Юлен” официално постави началото на новия сезон в курорта, а зрелищна заря в ярки цветове оцвети небето над Бъндеришка поляна.

За доброто настроение на гостите се погрижиха Михаела Филева, DJ Sprite и балет Nova. След наситения с емоции ден на Бъндеришка поляна празненствата за старта на ски сезона се пренесоха на площада в Банско с фолклорна програма и кулинарни демонстрации на местни специалитети.