април 20, 2024

Бебето на Джулиана Гани я разочарова преди появата си на бял свят

Мнозина предричат, че полицаят ще бъде сполетян от съдбата на Илиян Найденов 

https://kliuki.net/liubopitno/bebeto-na-dzhuliana-gani-ya-razocharova-predi-poyavata-si-na-byal-svyat/167206 Kliuki.net
Бебето на Джулиана Гани я разочарова преди появата си на бял свят

Оказва се, че Джулиана Гани и този път няма да сбъдне мечтата си да се сдобие с момиче.

Както вече стана ясно, тя много искаше да има дъщеря, но според медиците отново ще стане мъжка майка.

Тези дни силиконката се изпусна, че синът й Давид ще си има братче, а нейната мечта отново остава несбъдната. За никого не е тайна, че от известно време насам Джулиана Гани е в интимни отношения с полицай Теодор Гецов. Именно той е сочен за баща на второто й дете. 

Гани започна да се среща с него малко след развода си с Илиян Найденов, но изглежда това никак не й пречи да напира отново за сватба. Силиконката е изразила надежда пред свои приятелки, че след като е забременяла от ченгето, тази й връзка ще просъществува по-дълго време. Нейните близки обаче са доста скептични, че този път краят ще е щастлив. 

Близкото обкръжение на Джулиана Гани е наясно с чепатия й характер. Освен това за никого не е тайна, че за четири години, тя успя да запише в историята си два развода. В този ред на мисли едва ли ченгето ще е щастливецът, който ще се радва на безоблачна любов до дълбоки старини с нея.

Освен това не е за пренебрегване фактът, че той едва ли разполага с нейните финансови възможности. Фактът, че едва ли успява да задоволява капризите й също ще изиграе своята роля и то не след дълго.

Мнозина дори пророкуват, че той ще се превърне в копие на Илиян Найденов – след като роди сина си, Джулиана ще му го тръшне да го гледа и ще полети на крилете на следващата си „голяма“ любов.
Източник: Уикенд
 

Бебето на Джулиана Гани я разочарова преди появата си на бял свят