април 28, 2024

Бесте Сабри живее с гадже милионер

От тази есен двамата с Митьо Маринов водят сутрешния блок на bTV

https://kliuki.net/liubopitno/beste-sabri-zhivee-s-gadzhe-milioner/210287 Kliuki.net
Бесте Сабри живее с гадже милионер

За новата водеща на предаването „Тази събота и неделя“ по Нова телевизия – Бесте Сабри не се знае особено много. Родена е в Шумен, където завършва езикова гимназия, след което учи журналистика в Шотландия и продължава с  магистратура „Международни отношения“ в Абърдийнския университет. Името и в превод от турски означава „музикална композиция“.

 

След завръщането си в България, тя започва работа като редактор в екип „Новини“ на БНР Шумен. Занимава се с телевизионно репортерство по време на стажа си в Нова телевизия през 2017 година. Присъединява се към екипа на Би Ти Ви през декември 2020 и за кратко време става любимка на шефовете.

 

През 2021 получава високото звание „Репортер на 2021 година“ за задълбоченото разработване на темата за Ковид-19 във всичките й аспекти – медицински, образователен, човешки. Сабри е носителка и на титлата „Мис телевизионен чар“, като отличието и бе връчено на церемонията „Мъж на годината“.

 

Бесте Сабри живее с гадже милионер

 

От тази есен 28-годишната журналистка и Митьо Маринов са водещите на сутрешния блок. Самата тя твърди, че изключително прецизно подбира и проверява източниците си, за да не подведе никого.

 

От почти две години Бесте живее на семейни начала с младия бизнесмен Борислав Борисов в неговия дом, но все още не мислят за сватба. Към момента връзката им остава относително скрита от медии и социални мрежи.

Източник: Уикенд