март 28, 2024

Биляна Гавазова отпраши към…

Прави опити да тъче на няколко стана, но… 

https://kliuki.net/liubopitno/bilyana-gavazova-otprashi-kam/196532 Kliuki.net
Биляна Гавазова отпраши към…

Биляна Гавазова най-накрая проговори с какво възнамерява да се занимава, след като напусна редиците на bTV.

Тя твърди, че за момента се е отказала от идеята си да се връща отново на малкия екран.
Вместо това е решила да върти собствен бизнес. 

Бившата водеща на сутрешния блок на bTV се е обявила за комуникационен експерт и ще развива агенция за пиар.
Най-накрая станаха ясни проектите, върху които работи тя, след като напусна медията. От пролетта, когато стана ясно, че вече е безработна, тв звездата отговаря уклончиво, когато я питат с какво се занимава. Тя ползва едно и също изречение, което на практика не разкрива нищо: „Работя по проекти“.

Преди дни обаче бившата екранна половинка на Антон Хекимян в „Тази сутрин“ официално се обяви за комуникационен експерт. Говори се, че вече е готова с бизнес план на бъдеща агенция за пиар и дори имала някои кандидат-клиенти. Плановете ѝ били да започне с малки фирми, които са насочени към работа с проблемите на обикновения човек, и да продължи да развива идеята на авторската си рубрика „Чети етикета“ в „Тази сутрин“.

Засега Гавазова не може да се похвали с особени успехи, но вече е започнала да привежда в действие бизнес плана си. Наскоро тя стартира нещо като онлайн продължение на „Чети етикета“. Обеща на феновете си в мрежата да следи как се движат цените на основни хранителни продукти.

Първо направи анкета кои са най-важните храни за тях, след което напазарува от класираните на първите места продукти и показа касовата си бележка. Обеща периодично да повтаря експеримента, за да стане ясно точно как се променят цените и как се отразява инфлацията на джоба на българина.

Друга тема на звездата са наближаващите новогодишни празници – дали е по-добре да посрещнеш 2023-а във Велинград, на Малдивите или на Сейшелите. Тя предлага и съвети от специалисти как да се избегнат капаните на „черния петък“.
Източник: Уикенд.

Биляна Гавазова отпраши към…