май 17, 2024

Бившата на Матю Пери го оплю след смъртта му: Винаги се друсаше във вода! (Подробности)

Кейти Едуарс има какво да разкаже на широката аудитория

https://kliuki.net/liubopitno/bivshata-na-matyu-peri-go-oplyu-sled-smartta-mu-vinagi-se-drusashe-vav-voda-podrobnosti/212801 Kliuki.net
Бившата на Матю Пери го оплю след смъртта му: Винаги се друсаше във вода! (Подробности)

По думите ѝ тя и актьорът са излизали за кратко още през далечната 2006-а година и даже за известно време след няколко години работила като негова асистентка. Двамата успели да се запознаят на среща на анонимните алкохолици и впоследствие дамата редовно била свидетелка на неговото надрусване. Макар да му припомняла, че трябва да намали пушенето, той се чувствал непобедим и никак не се вслушвал в съветите ѝ.

Смъртта на Матю Пери всъщност даде повод на бившата му да си развърже езика за няколко минутки слава. По думите ѝ е съвсем нормално на мястото, където е намерен, да няма никакви наркотици. Екранният Чандлър бил параноик и ако е имало, щял да ги вземе всичките. Нещата около кончината му за Кейти не изглеждат съвсем наред. Според нея той редовно се надрусвал във вода. Имал афинитет към водата и когато се налива с алкохол. Тя самата даже се принудила да го прибере от басейна на съседа му, когато за пореден път се бил надрусал.

Така, предвид казаното, актьорът вероятно е бил под влияние на наркотици по време на смъртта си. Или поне така смята бившата му, която изведнъж изскочи сякаш от миналото и коментира кончината му.

Източник: woman.bg