април 24, 2024

БНТ възкресява любимия мафиот на България с нов сериал от 5 януари

Първият сезон се състои от 12 серии

https://kliuki.net/liubopitno/bnt-vazkresyava-lyubimiya-mafiot-na-balgariya-s-nov-serial-ot-5-yanuari/198368 Kliuki.net
БНТ възкресява любимия мафиот на България с нов сериал от 5 януари

Феновете на култовия Джаро от Под прикритие могат спокойно да извадят шампанското не само за Нова година, а и за завръщането му отново на екран.

 

Само че вече не се казва Петър Туджаров, а Андрей Бончев. Новият му герой е общински съветник в новия сериал на БНТ „Вина“. Образът му е своеобразно възкресение на шефа на мафията в „Под прикритие“, но продукцията залага на по-богат сюжет с фокус върху любовта към родната земя и семейните ценности.

 

Това стана ясно по време на премиерата на първия епизод. Събитието събра над 300 души, между които десетки звезди, които поляха с вино новия сериал, чийто старт е планиран за 5 януари по БНТ 1. Медията отдавна не бе правила такива пищни премиери като на новия си сериал „Вина“. Някога подобни събития се планираха за началото и старта на всеки сезон на „Под прикритие“.

 

След това обаче затихнаха, за да избухнат с нова сила няколко дни преди Коледа. Събитието се състоя в киното на един от столичните молове. Малко след 18 ч. започнаха да прииждат Михаил Билалов със съпругата си Ваня Николова, която е и сценарист на продукцията, Параскева Джукелова, Герасим Георгиев – Геро със съпругата си Цвета Гагарова, Владимир Зомбори, който в новия сериал ще влезе в ролята на доброто момче, Кристина Верославова и Елена Телбис.

 

Всички те, както и представителите на БНТ Добрина Чешмеджиева, Димитър Стоянович, Мариана Векилска и генералният директор на медията Емил Кошлуков и редица гости, преминаха през червения килим, за да изгледат премиерата на „Вина“.

 Действието в сериала се развива достатъчно динамично, че да привлече вниманието на редица семейства, които по това време вечерят пред телевизорите.  

 

Първият сезон ще е от 12 епизода. Тъй като ще се излъчва по един епизод седмично, се очаква сезонът да приключи през март. Сериалът е заснет през пролетта и лятото в Мелник и Сандански.

Източник: Уикенд

БНТ възкресява любимия мафиот на България с нов сериал от 5 януари