април 27, 2024

Боряна Баташова любовница на шефа на Би Ти Ви?

Появила се спиртосана в ефир на самия старт на шоуто

https://kliuki.net/liubopitno/boryana-batashova-lyubovnica-na-shefa-na-bi-ti-vi-2/219475 Kliuki.net
Боряна Баташова любовница на шефа на Би Ти Ви?

Зрителите вече трета седмица недоумяват защо именно Боряна Баташова бе първата, която изхвърча от „Денсинг старс“, след като в шоуто има и далеч по-некадърни танцьори от нея. Оказва се, че си е позволила да се появи пияна в ефир. Запознати издават, че веселата вдовица на Андрей Баташов ходела силно почерпена на репетиции и така неадекватното й поведение причинявало нервни кризи на всички около нея. Върхът на всичко бил, когато се появила спиртосана в ефир на самия старт на шоуто. За да се спаси екипът от нея, журито й дало възможно най-ниските оценки, твърдят запознати.

 

Боряна Баташова се разписа в „Денсинг старс” с един танц ча-ча-ча, който беше първото и последно нейно появяване в предаването. Много зрители се изненадаха от ранното й отпадане, защото видяха далеч по-слаби танцьори на дансинга. Вдовицата поне има чувство за ритъм и се движи в такт с музиката, което на други участници категорично им липсва. Въпреки това те продължиха напред, а тя се сбогува с предаването още първата вечер.

 

Хора от екипа подшушнаха каква е истинската причина за ниските й оценки. Четиримата съдии в шоуто са я наказали заради небрежното й отношение към предаването и най-вече заради навика й да танцува подпийнала. От години се говори, че палавата блондинка изпитва сериозно влечение към алкохола. Именно това й е подляло вода в „Денсинг старс”. Тя редовно ходела на репетиции почерпена, което влудявало партньора й Калоян. Той е печелил танцовото състезание, само че с далеч по-сериозна, дисциплинирана и отдадена половинка на паркета – фигуристката Албена Денкова. За разлика от нея Баташова била изключително небрежна, несериозна, неадекватна и вечно пияна. Както се видя във визитката й в предаването, Калоян се е чудел какво да прави с нея. Той е предусещал опасността от провал, но така и не е успял да я накара да се вземе в ръце и да си свърши работата съвестно. Когато се появила в неадекватно състояние за пряк ефир на старта на предаването, вече било ясно, че това е първият й и последен танц. Екипът бил в потрес, защото Баташова едва се държала на краката си. Наложило се да преместят изявата й и пак не било сигурно дали няма да залита пред камерите. Всички били единодушни, че вдовицата няма място в предаването. Журито й дало ниските оценки, за да спаси екипа от нея.

 

Танцьорът Калоян не само, че не страдал за ранното си отпадане, а си отдъхнал, че вече няма да работи с Баташова. Преди първата репетиция с нея той нямал търпение да се върне в шоуто, защото спомените му били свързани с победата с Албена Денкова преди години. Боряна го накарала да съжалява, че се е съгласил отново да се хване на това хоро.

 

Имало обаче един човек, който сериозно се ядосал от отпадането на веселата вдовица. Това е шефът на Би Ти Ви Ралф Бартолайт. Той вече от няколко месеца бил опасно близък с нея. Говори се, че си бил паднал по Боряна, след като се запознал с нея на парти. Двамата много си паснали и към днешна дата вече имали официална връзка и даже са се появявали като двойка на някои светски събития. Преди няколко месеца бяха засечени заедно на церемонията по връчването на наградите за мода „Златната игла”, а след края на ревюто двамата си тръгнаха под ръка.

 

Възможно е именно Бартолайт да е настоял да включат Баташова в шоуто, допускат запознати. Така или иначе обаче, особено близките им отношения не я спасиха и тя първа отпадна.

 

Според клюката, Ралф Бартолайт, който е не само главен изпълнителен директор на Би Ти Ви, но и шеф на новините и актуалните предавания там, е голям веселяк и обича купоните. Същата страст споделя палавата Боряна и това е „лепилото” в тяхната връзка. Ралф, който пристигна в България преди малко повече от година, за да поеме Би Ти Ви, вече почти живеел с Баташова. Официално двамата уж имали отделни жилища, но на практика всяка вечер се прибирали под общ покрив. Преди нея германецът имал кратка връзка и с друга любима на светските хроники вдовица, с която обаче бързо скъсал. Тя предпочитала по-спокойния живот, докато Баташова се оказала свободна за забавления.

 

Нейното име се завърта в медиите, когато през 2008-а се омъжва за 20 години по-възрастния Андрей Баташов. Това става само 3 месеца след като се запознават. По онова време той участва в „Денсинг старс” и затова вдовицата твърди, че има емоционална връзка с предаването. Актьорът умира на 45-годишна възраст 2 години след сватбата си. Причина за смъртта е полиорганна недостатъчност, получена вследствие на цироза и сепсис. Младата му вдовица не крие, че е била разделено с него в последните му месеци. По думите й, Андрей се е поболял от тъга заради свалени свои спектакли и невъзможност да работи спокойно в 40-то Народно събрание, където е депутат от групата на НДСВ.

 

Известна е враждата на Боряна с майката на актьора – Теодора, която също вече е покойница. Тя обвинява снаха си, че е тласнала сина й към смъртта, като го е напуснала, и че не е спазила вдовишкия траур. Откакто Андрей си е отишъл, Боряна прави опити да пробие на сцената. Напуска работата си в банка и по-малко от година след смъртта му се явява на кастинг в музикалното шоу на Нова тв „Х Фактор”. С първото си изпълнение очарова журито, но после отпада. Въпреки това не се отказва от музиката и днес, вече 40-годишна, се прехранва като певица и водеща на различни партита и светски събития. Освен това се твърди, че през леглото й са минали доста мъже. Един от популярните актьори, с които я свързват, е Станимир Гъмов, но нито един от двамата не е коментирал официално слуха за връзката им.

 

До ден днешен Баташова не е успяла да пробие убедително на сцената с лични качества и всички продължава да я наричат „Веселата вдовица на Андрей Баташов”. Ако е достатъчно старателна, след като завъртя главата на шефа на Би Ти Ви, би могла най-сетне да изгрее в голямата телевизия – ако не като танцьорка, то като водеща или асистентка в някое шоу.

Източник: Уикенд, crimesbg.com