април 27, 2024

Божинката ще води новогодишната програма на Нова заедно с Гала

 Медията отправила покана към спеца на крилатите фрази още преди няколко месеца

https://kliuki.net/liubopitno/bozhinkata-shte-vodi-novogodishnata-programa-na-nova-zaedno-s-gala/215259 Kliuki.net
Божинката ще води новогодишната програма на Нова заедно с Гала

Нова тв е направила доста интересен избор за водещи в новогодишната нощ с надеждата, че ще успее да впечатли зрителите, но по-вероятно е да удари дъното. Водещ на новогодишната програма освен Димитър Рачков в специалното издание на „С Рачков всичко е възможно“, ще е и бившият футболист и вечен плейбой Валери Божинов, известен с неизчерпаемите си крилата фрази.

 

Ръководството на медията отправило поканата към Божинката да стане лице на шоуто в празничната нощ още преди няколко месеца. Той дори вече е получил сценария и репетира репликите си. Екипът обаче ще разчита основно на импровизациите, с които всъщност е популярен.

 

Божинката ще води новогодишната програма на Нова заедно с Гала

Отначало идеята на ръководството на медията било да води с бившата му половинка Николета Лозанова, с която имат дъщери и успяха да запазят добрите си отношения дори и след раздялата. След като стана ясно, че плеймейтката е в очакване на рожба и подготвя риалити за bTV, което да следи бременността й обаче, този вариант автоматично отпаднал.

 

В крайна сметка Божинката ще води празничната програма с Гала. Тя ще бъде излъчена във времевия интервал от 22 ч. до полунощ в ефира на Нова тв.

Източник: Уикенд