април 27, 2024

„Бригада нов дом“ стартира новия сезон с нова бригада

Всичките сезони на предаването до момента, са били успешни

https://kliuki.net/liubopitno/brigada-nov-dom-startira-noviya-sezon-s-nova-brigada/208696 Kliuki.net
„Бригада нов дом“ стартира новия сезон с нова бригада

Предаването „Бригада нов дом“ се завръща отново на екран. То е това, в което правят нужните ремонти на семейства, изпаднали в нужда. Всичките му пет сезона до момента са били изключително успешни, а сега след двугодишна пауза се подготвя нов сезон. За това намекна водещата Мария Силвестър на страницата си в Инстаграм.

 

Очакванията са, че завръщането на предаването ще е пред следващия тв сезон, който започва около средата на февруари. По всяка вероятност именно завръщането й в „Бригада нов дом“ е причината, поради която се размина с ангажимент в другото предаване на продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов – „Фермата“.

 

„Бригада нов дом“ стартира новия сезон с нова бригада

Вероятно именно фактът, че Мария Силвестър няма как да се разкъса между двете предавания, продуцентите са спрели избора си върху Гергана Гунчева. Все още обаче няма отговор въпросът дали е намерен заместник на Владимир Караджов или и през новия сезон той ще е бригадирът. Припомняме, че след спирането на предаването, той и съпругата му Цвети, която е продуцент, стартираха свое собствено предаване „Звънни на Караджов“, излъчвано през интернет платформа. Въпреки това едва ли би отказал да се върне при Иван и Андрей.

 

Въпросът е дали ще му предложат тази възможност, както и дали ще успеят да се договорят за хонорарите. Запознати твърдят, че е почти сигурно, че предаването ще стартира новия сезон с нова строителна бригада.

Източник: Уикенд