декември 09, 2023

„Бригада нов дом“ стартира новия сезон с нова бригада

Всичките сезони на предаването до момента, са били успешни

https://kliuki.net/liubopitno/brigada-nov-dom-startira-noviya-sezon-s-nova-brigada/208696 Kliuki.net
„Бригада нов дом“ стартира новия сезон с нова бригада

Предаването „Бригада нов дом“ се завръща отново на екран. То е това, в което правят нужните ремонти на семейства, изпаднали в нужда. Всичките му пет сезона до момента са били изключително успешни, а сега след двугодишна пауза се подготвя нов сезон. За това намекна водещата Мария Силвестър на страницата си в Инстаграм.

 

Очакванията са, че завръщането на предаването ще е пред следващия тв сезон, който започва около средата на февруари. По всяка вероятност именно завръщането й в „Бригада нов дом“ е причината, поради която се размина с ангажимент в другото предаване на продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов – „Фермата“.

 

Вероятно именно фактът, че Мария Силвестър няма как да се разкъса между двете предавания, продуцентите са спрели избора си върху Гергана Гунчева. Все още обаче няма отговор въпросът дали е намерен заместник на Владимир Караджов или и през новия сезон той ще е бригадирът. Припомняме, че след спирането на предаването, той и съпругата му Цвети, която е продуцент, стартираха свое собствено предаване „Звънни на Караджов“, излъчвано през интернет платформа. Въпреки това едва ли би отказал да се върне при Иван и Андрей.

 

Въпросът е дали ще му предложат тази възможност, както и дали ще успеят да се договорят за хонорарите. Запознати твърдят, че е почти сигурно, че предаването ще стартира новия сезон с нова строителна бригада.

Източник: Уикенд