април 27, 2024

bTV подготвя съкрушителен удар по конкуренцията

Засега Иван и Андрей остават в ефира на медията с предаването „Бригада нов дом“

https://kliuki.net/liubopitno/btv-podgotvya-sakrushitelen-udar-po-konkurenciyata/219098 Kliuki.net
bTV подготвя съкрушителен удар по конкуренцията

С работа върху грандиозен таен проект за риалити шоу, се е заела bTV, с което се надява да нанесе унищожителен удар на конкуренцията. С него са се заели дясната ръка на Иван и Андрей във „Фермата“ – Ники Николов и ексдиректорът „Съдържание и продукция“ на Нова тв – Ивайло Вандов, който напусна медията миналата година. Очакванията са, че новото шоу ще замени „Фермата“ в програмата на bTV.

 

Николов се е разделил с доскорошните си шефове Иван и Андрей след жесток скандал в последния излъчен до момента сезон на „Фермата“. По всяка вероятност причина за разпрата помежду им е скандално ниския рейтинг на риалитито, което издъхна пред конкуренцията на „Игри на волята“. Затова Николов напуснал фирмата на продуцентите и към днешна дата е ангажиран с новия проект на bTV.

Вандов, когото неслучайно наричаха Човекът телевизия, това лято бе заменен с бившата режисьорка на Гала – Тара Нури и на него му бе показана вратата. За сметка на това пък bTV са готови да го приемат с отворени обятия, след като програмен директор там стана Апостол Пенчев, който с години работеше с Вандов в Нова тв.

 

Засега обаче се пази в дълбока тайна какво ще е новото шоу. Единственото, което се знае за момента е, че ще бъде изключително зрелищно, мащабно и разбира се – скъпо. Според мълвата става въпрос за формата „Аз съм известен, измъкни ме от тук“. Само преди няколко седмици Люси Дяковска излезе като победител в шоуто в Германия.

По всяка вероятност медията ще търси начин да включи и нея в проекта като водеща или специален участник.

 

Според неофициално потвърдена информация, аграрното риалити на Иван и Андрей, спира окончателно, а основните причини за това са две – продуцентите, които са и водещи, са лица на фирма, занимаваща се с хазарт, което създава лош имидж на телевизията и разбира се – трайно незадоволителният рейтинг на риалитито.

 

Засега Иван и Андрей остават в ефира на bTV единствено с предаването „Бригада нов дом“.

Източник: Уикенд