април 27, 2024

bTV се отказа от риалитито, в което Николета Лозанова трябваше да роди в ефир

Медията я попарили преди броени дни с неприятната новина

https://kliuki.net/liubopitno/btv-se-otkaza-ot-rialitito-v-koeto-nikoleta-lozanova-tryabvashe-da-rodi-v-efir/214423 Kliuki.net
bTV се отказа от риалитито, в което Николета Лозанова трябваше да роди в ефир

Плеймейтката Николета Лозанова защити честта на Ники Михайлов, опровергавайки категорично слуховете, че е заченала ин витро.

 

След като в продължение на девет години не можа да зачене, тя се подложи и на няколко ин витро процедури, за да се сдобият с наследник. Двамата дори отишли до Турция, където са най-големите светила в тази област, но се оказало, че не се нуждаят от услугите им.

 

bTV се отказа от риалитито, в което Николета Лозанова трябваше да роди в ефир

След като специалистите направили пълни изследвания и на двамата с Николай установили, че нямат несъвместимост. Затова и не се стигнало до ин витро. Посъветвали ги просто да се успокоят и нещата ще бъдат наред, както и станало – заминали на почивка и чудото се случило.

 

Николета обаче не пропусна да сподели огромното си разочарование от най-големите светила по ин витро процедури в България, които от години я убеждавали, че с Михайлов не могат да имат дете по естествен път и я тласнали към изкуствено осеменяване, дори към сурогатно майчинство, от което се възползва фолк дивата Камелия.

 

Николета и Николай вече знаят пола на бебето и са в трескаво очакване на появата му на бял свят. Очаква се рожбата им да се роди през февруари следващата година.

Междувременно стана ясно, че bTV са се отказали да излъчат риалити шоуто с бременността й и раждането, което едва ли не щеше да се случи по телевизията. Както вече стана ясно, медията бе построила специална къща, където да се случат събитията, но в последния момент дали на заден и тези дни съобщили на Лозанова, че се отказват от проекта.

 

Причина за оттеглянето им, са събитията около свекър й Борислав Михайлов и обществения протест спрямо него и дейността му като шеф на БФС. Те си дали ясна сметка, че лошият имидж на Михайлов може да настрои цялото общество срещу тях. Разпореждането за замразяването на шоуто дошло от чужбина, а Николета била напълно сломена от изненадващия развой на събитията.

Източник: Уикенд