май 05, 2024

Бурна нощ? Деколтето на Селена Гомес предизвика фурор в мрежата (Певицата се скри от неудобство - Снимки)

Селена Гомес продължава да буни мрежата с фатална визия

https://kliuki.net/liubopitno/burna-nosht-dekolteto-na-selena-gomes-predizvika-furor-v-mrezhata-pevicata-se-skri-ot-neudobstvo-snimki/209046 Kliuki.net
Бурна нощ? Деколтето на Селена Гомес предизвика фурор в мрежата (Певицата се скри от неудобство - Снимки)


Тя е наистина провокативна. Селена Гомес качи килограми, но вместо това да й създаде неудобства, оказа се, че все повече вълнува феновете й. Особено след като пищните й извивки предизвикаха невероятен фурор.

По време на вечерта на MTV наградите Селена скъса с кукленската си визия и демонстрира образ на фатална дива. А деколтето й направо преливаше. В резултат на това феновете й изпаднаха в бурен възторг и разпалено коментираха новия външен вид на звездата.

По време на снимките пред камерите, Селена изглеждаше леко смутена от вниманието, което привлече. И то до толкова, че няколко часа по-късно певицата беше видяна да се прибира в съвсем различен костюм, който е доста по-затворен от тоалета в който се появи в известен нощен клуб. Очевидно на афтърпартито звездата е решила да смени тоалета, тъй като не се чувства удобно като жена - вамп.  Но снимките на деколтето й продължават да обикалят мрежата. За всеобща изненада.

Самата Селена е известна като пуританка, дори и в личния си живот. Голямата й любов Джъстин Бийбър беше нейно гадже още докато бяха тийнейджъри, но се разделиха. По-късно тя излизаше за кратко с Абел,  а след това личния й живот се превърна в табу. Според слуховете днес певицата е свободна, но очевидно не страда от липса на внимание.