май 03, 2024

Царица Костадинка е подмладена след смъртта на Цар Киро (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Пазарува издокарана със светлосиня рокля и шармантна капела

https://kliuki.net/liubopitno/carica-kostadinka-e-podmladena-sled-smartta-na-car-kiro-galeriya-snimki/207134 Kliuki.net
Царица Костадинка е подмладена след смъртта на Цар Киро (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

По всичко личи, че вдовицата на Цар Киро – Царица Костадинка е превъзмогнала напълно кончината му и към днешна дата е в топ форма.

 

Смуглата вдовица, която по груби сметки трябва да е на 74 години вместо да остарява, младее за възрастта си, кипи от енергия и се облича като госпожица.

Перфектната си форма тя поддържа с консумация на много плодове и зеленчуци.

 

Преди броени дни нейно величество влязла с бодра крачка и в отлично настроение в пловдивска бакалия и тутакси се насочила към щайгите с дарове от природата. Издокарана със светлосиня рокличка и шармантна капела, Костадинка чевръсто ровила из касетките, подбирайки най-доброто за себе си.

 

Царица Костадинка е подмладена след смъртта на Цар Киро (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Някогашната джебчийка и съпруга на производител №1 на менте алкохол, напълнила няколко найлонови пликчета с домати, чушки, краставици, праскови и кайсии, а след това се наредила на касата, за да плати.

Парите извадила от малка черна чантичка, провесена на лявото й рамо. Като някогашна джебчийка, тя признава единствено парите в брой.

 

Царица Костадинка е подмладена след смъртта на Цар Киро (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

Закупените плодове и зеленчуци Костадинка подредила в шарената си пазарска количка. Тя не обича да носи тежко, вместо това предпочита да търкаля на колелца продуктите към къщи. Пък и не подхожда на една царица да се поти, мъкнейки торби на ръце.

Източник: Уикенд