октомври 03, 2023

Цеца спретна луд скандал в България

Гранд дамата на сръбската музика се изнерви до краен предел на служителите на летище Бургас

https://kliuki.net/liubopitno/ceca-spretna-lud-skandal-v-balgariya/207756 Kliuki.net
Цеца спретна луд скандал в България

Звездата прекарала около 4 часа там. Цялата драма се разиграла, понеже певицата искала да мине през ВИП входа, за да се качи на частния си самолет. Служителите не й разрешили. В крайна сметка я вкарали през служебен вход, от който отлетяла за Белград с частния си самолет.

Цеца  пристигнала в България около 23.30ч, откъдето я отвели в пет звезден хотел в Слънчев бряг. Там трябвало да се приготви за участието си в нощен клуб. Сръбкинята не искала и да чуе да спи на родна земя, след купона директно си заминала за вкъщи.

Наскоро Цеца преживя много хубаво събитие. Тя омъжи дъщеря си Анастасия Ражнатович за сръбския футболист Неманя Гудел, която е  нейна дъщеря от покойния вече Желко Ражнатович-Аркан. Той е свързан с различни престъпления, извършени в Европа по времето на бивша Югославия. След годежа си в Ибиса, сега те се венчаха в църква край Белград и споделиха снимка на златните си брачни халки в профила си в Инстаграм.

Неманя Гудел е футболист на испанския "Севиля" и на сръбския национален отбор. Анастасия Ражнатович получи романтичното предложение в Ибиса.

Половинката й и подготви незабравима вечер - романтична вечеря, а след това представление с танцьори и музика на живо.

Източник: blitz.bg