май 01, 2024

Цеци Красимирова: С Майкъл взехме решението за раздяла през есента на 2022 г.

Двамата продължават активната си работа

https://kliuki.net/liubopitno/ceci-krasimirova-s-maykal-vzehme-reshenieto-za-razdyala-prez-esenta-na-2022-g/220593 Kliuki.net
Цеци Красимирова: С Майкъл взехме решението за раздяла през есента на 2022 г.

Тези дни Цеци Красимирова изтъкна като една от причините за развода си фактът, че неколкократно й е отказвана американска виза. Мълвата в светските среди обаче носи, че ако между нея и милионера Майкъл Струмейтис има любов, все ще се намери решение и в никакъв случай няма да се стигне до развод. В този ред на мисли това просто е удобно оправдание, а каква е истинската причина, засега не е ясно.

 

Красимирова признава, че е провела сериозен разговор със съпруга си още през есента на 2022 г., и тогава със съпруга й взели решението да се разделят. Тя посочва, че всеки си дава сметка, че един 5-годишен брак няма как да оцелее, когато съпрузите живеят на различни континенти. Допълва, че разводът върви тромаво и все още не е приключил, но това не я тревожи. За нея по-важното е, че двамата със Струмейтис са успели да запазят приятелските си отношения.

„Продължаваме активно да работим заедно, все пак се познаваме от цели 15 години. Лично аз винаги съм била привърженик на приключването на отношенията с блага дума и разбиране. Между другото, интересен факт е, че през годините имахме с Майкъл кратки раздели и благодарение на тях си дадох сметка за „истинските приятели“. Хора, които са с теб, защото имат някакъв интерес. Радвам се, че осъзнах това! Освободих се от фалшиви връзки! В живота си видях доста, опитах доста и обиколих доста. Мисля, че дори се пренаситих“, споделя фаталната красавица.

 

Бившата на Косьо Самоковеца и Гонзо твърди, че мечтае за тих и спокоен живот, какъвто има в момента. Припомняме, че след като се прибра в България преди повече от година, Красимирова живее в Панчарево, където отглежда котките си, за които твърди, че са смисълът на живота й.

 

Пътува често до Барселона, но се връща бързо заради седемте котки, които се нуждаят от нея. Целият й фокус и грижа е върху новата й компания, признава манекенката, която след месец започва да продава продукти, произведени от канабис.

Източник: Уикенд