май 03, 2024

Черкезов и младата му жена на плаж малко преди бурята (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Очевидно държи на равномерен тен по цялото тяло

https://kliuki.net/liubopitno/cherkezov-i-mladata-mu-zhena-na-plazh-malko-predi-buryata-galeriya-snimki/208726 Kliuki.net
Черкезов и младата му жена на плаж малко преди бурята (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Актьорът Даниел Ангелов и младата му половинка избраха да летуват на родното Черноморие, но както сами се досещате, горчиво съжалиха за този си избор.

 

Двамата не можаха да се сдобият със задоволителен тен, тъй като по време на почивката им времето не само се развалило, а и ги сварила страховитата дъждовна буря, която се разрази по Южното Черноморие.

 

Черкезов и младата му жена на плаж малко преди бурята (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Съпрузите все пак успяха да отидат няколко пъти на плаж, където бяха щракнати от папараци. Малко преди небето да се разцепи и да изсипе библейския потоп над Царево, екранният Черкезов от сериала „Братя“ и половинката му разстлаха хавлии на Лозенец.

 

Любопитно е, че актьорът се погрижил да си занесе и столчета на плажа, на които от време на време сядал, за да вдигне ръце към слънцето и да изпече и подмишниците си. Очевидно не иска да има никакви разлики по тялото си.

 

Черкезов и младата му жена на плаж малко преди бурята (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

45-годишният Ангелов се грижеше и за равномерното почерняване на бедрата му, навивайки плажните си шорти почти до чатала. Едрогърдата му 30-годишна съпруга очевидно не се вживява чак толкоз по отношение на тена, предвид факта, че бе заложила на цял бански. Тя дори криеше лицето си със сламена капела.

 

Черкезов и младата му жена на плаж малко преди бурята (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3

Прави впечатление, че актьорът не сваля нито венчалната халка, нито верижката си с разпятието, дори и на плажа. И те двамата с половинката му като мнозина бяха забили носове в телефоните и не отделяха поглед от тях.

Източник: Уикенд