април 27, 2024

Черната Златка: Самотните майки у нас трябва да са по-активни в отстояване на правата си

На дневен ред е заживяването под един покрив с Таков

https://kliuki.net/liubopitno/chernata-zlatka-samotnite-mayki-u-nas-tryabva-da-sa-po-aktivni-v-otstoyavane-na-pravata-si/216688 Kliuki.net
Черната Златка: Самотните майки у нас трябва да са по-активни в отстояване на правата си

Изкусителката Златка Димитрова най-после успя да сложи край на 5-годишното ходене по мъките, спечелвайки родителските права върху сина си Миро.

В началото на седмицата Злата била забелязана пред бургаската Съдебна палата, облечена в строг делови стил. Сексбомбата отишла да подпише съдебното споразумение, свързано с отрочето й.

 

След като напуснала биологичния му баща, Златка отглеждала сама детето си от 5 години в родния си Бургас. Макар да е запазила добрия тон и да отказва да коментира причината, довела до раздялата им, близки до бившата двойка споделят, че бурният нощен живот на бившия й, е станал причина за това.

Красавицата дълго време преглъщала многобройните изневери и изцепки на Мирослав в името на любовта. В последните години от съвместния им живот тя дори го издържала.

Черната Златка: Самотните майки у нас трябва да са по-активни в отстояване на правата си

От съдебния акт става ясно, че първолакът Миро ще живее и учи в Бургас, където за него ще се грижат майка му и баба му. На бащата е позволено да го вижда веднъж месечно. Освен това малчуганът ще получава ежемесечна издръжка на стойност 600 лева от баща си до навършването на пълнолетие. Юристи дори определят сумата за твърде скромна за родните стандарти.

 

Черната Златка е категорична, че бащата на сина й, е затворена страница за нея, а сумата на издръжката и режимът на вижданията, са определени от самия него. Именно той е бил човекът, избрал да не участва активно в отглеждането на сина им. След като адвокатите изготвили споразумението, съдът само го одобрил. Категорична е, че самотните майки у нас трябва да са по-активни в отстояване на правата си, защото в случая става дума за действия и поведение, от които зависи съдбата на собствените им рожби.

 

След като в последните години Златка излезе от имиджа на модел, се изявява като дизайнер на бански костюми и спортни облекла. В навечерието на Коледа смуглата секс мечта пусна собствена линия козметични продукти.

 

За никого не е тайна, че от около 2 години насам, тя се носи на крилете на любовта с любимия на бизнесмените от Черна гора до Украйна адвокат – Любомир Таков. Макар да стоят далеч от светски събития, двамата са почти неразделни. За момента Златка и Любо споделят времето си между София и Бургас, като на дневен ред е да заживеят под един покрив.

 

Преди три месеца плеймейтката спретна шикозно парти за 7-ия рожден ден на сина си Миро. Тя вдигна голямо тържество с пяна парти за всички малчугани, много сапунени балони и безброй усмивки от деца и родители.

Източник: Уикенд