април 28, 2024

Честито! Джена спретна 7-и рожден ден на сина си (Малкият расте като копие на майка си – Снимки)

Благовещение се оказва специален празник за семейството на Джена

https://kliuki.net/liubopitno/chestito-dzhena-spretna-7-i-rozhden-den-na-sina-si-malkiyat-raste-kato-kopie-na-mayka-si-snimki/220337 Kliuki.net
Честито! Джена спретна 7-и рожден ден на сина си (Малкият расте като копие на майка си – Снимки)

По този повод тя сподели и кадри от рождения ден на сина си. Певицата поздрави почитателите си по случай днешния ден, като не пропусна да отбележи, че децата са всичко на този свят. Снимките разкриват част от специалния празник на порасналото ѝ момче. Малкият Наки, както явно го наричат у дома, вече е на 7 и по всичко личи, че си има един отбор приятелчета.

Тематична торта в жълто и зелено бе център на празничните кадри, а предвид професионалното развитие на цялото семейство барабаните на върха ѝ сякаш са напълно оправдани. Празникът събра Джена и мъжа ѝ в пълен комплект. Макар дъщеричката ѝ да не се вижда в лице, все пак става ясно, че буквално е “хвръкнала” в последните месеци и вече е малко осъзнато момиченце.

Баткото пък расте като копие на майка си и много напомня за нея от по-ранните ѝ години на музикалната сцена. Така 7-ият му рожден ден бе отбелязан и в Инстаграм с няколко кадъра. Феновете на изпълнителката побързаха да я поздравят и не пропуснаха да ѝ пожелаят здраве и семейно щастие. С Наско Стоев-младши са заедно от сравнително дълго време и вече си имат две поотраснали деца.

Източник: Инстаграм