май 07, 2024

Честито! Ралица Паскалева роди (Актрисата се радва на второ момченце)

С втори наследник се сдоби най-актуалната водеща на предаването “Игри на волята”

https://kliuki.net/liubopitno/chestito-ralica-paskaleva-rodi-aktrisata-se-radva-na-vtoro-momchence/210124 Kliuki.net
Честито! Ралица Паскалева роди (Актрисата се радва на второ момченце)

И макар да бяхме свикнали да я виждаме бременна, вече може да гушне детето си успешно. Бременността ѝ премина на снимачната площадка, като ангажиментът може би ѝ се отрази добре. От шоуто първи споделиха новината. Така на бял свят се появи и второто момченце на Ралица.

Все още не е ясно как се казва малкият. Щастливите родители явно са се постарали за още един мъжки наследник и вероятно ще му изберат интересно име. Първият им син се нарича Максим, а раждането му бе през не толкова далечната 2018-а година. Паскалева и волейболистът Теодор Салпаров сравнително често качват свои снимки в социалните мрежи. Така феновете на актрисата, както и спортните маниаци имат възможност да виждат как расте синът им.

Вероятно много скоро самите родители ще обявят новината, гарнирана с някой кадър. Двамата са заедно от доста време и както изглежда, работят усърдно за увеличаването на семейството си. Актрисата не спря да работи и по време на бременността, което бе любопитно и за зрителите на “Игри на волята”. Екстремното риалити ѝ даде шанс за и изява, различна от киното.

Източник: woman.bg