май 02, 2024

Честито ! Йълдъз от "Опасно изкушение" бременна месец след сватбата (Снимки)

Еда Едже е бременна

https://kliuki.net/liubopitno/chestito-yaldaz-ot-opasno-izkushenie-bremenna-mesec-sled-svatbata-snimki/208705 Kliuki.net
Честито ! Йълдъз от "Опасно изкушение" бременна месец след сватбата (Снимки)

Само месец след сватбата Еда Едже обяви, че очаква дете. Актрисата, по-известна като Йълдъз от сериала "Опасно изкушение" обяви, че очаква първото си дете. Новината беше потвърдена от актрисата Шевал Сам, която се похвали, че ще стане леля. "Истина е. Ще ставам леля", каза звездата.

Самата Еда сподели за щастливото събитие като спомена, че е прекратила участието си в нов сезон на "Опасно изкушение", защото не желае да рискува здравето си. Сериалът приключи скоро, след като звездата обяви, че иска да се посвети на семейството си. А сега причината е ясна.

По-любопитното е, че само преди два месеца Еда се омъжи за баскетболната звезда Буграхан Тунчер. Двамата си казаха "Да" на романтична венчавка, която се проведе в началото на лятото. Пищната церемония събра някои от най-големите звезди на Турция. Актрисата и годеникът й преживяха бурен романс, след като звездата многократно се събира и разделя с приятеля си. В крайна сметка обаче тя каза заветното "Да".

Бебето се очаква да се роди следващата пролет, а звездата вече търси просторна къща, в която да посрещне увеличаващото си се семейство. Със сигурност за двойката тази година ще остане незабравима. А феновете на звездата с интерес очакват появата на наследника й.