май 18, 2024

Цирк! Съседка психарка претрепа Чарли Шийн (Актьорът се видя в чудо – Подробности)

Коледните празници не потръгнаха на добре за звездата на Холивуд

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/cirk-sasedka-psiharka-pretrepa-charli-shiyn-aktyorat-se-vidya-v-chudo-podrobnosti/215217 Kliuki.net
Цирк! Съседка психарка претрепа Чарли Шийн (Актьорът се видя в чудо – Подробности)

И в най-провокативните си мечти Чарли Шийн едва ли е предполагал, че ще бъде нападнат, при това от жена. Бойна съседка обаче успя да сбъдне фантазиите му, като влезе с взлом в дома му и му разказа играта. 47-годишната жена уж не била провокирана с нищо, затова и остава загадка какво точно я е издразнило у него. Въоръжена с юмруци и вдъхновение, тя го изненадала в собствения му дом и започнала да го налага. За капак разкъсала дори ризата му и след сътвореното скоропостижно се изнесла. Полицията реагирала на сигнала и на пишман стопанина дори му била осигурена медицинска помощ.

Според Шийн конфликтът между двамата не бил съвсем пресен. По негови подозрения въпросната съседка даже се била изпикала на колата му преди време. Злите езици твърдят, че дамата най-вероятно е негова стара бройка, към която не се е отнесъл особено кавалерски. Чичо Чарли е знакова фигура, поне що се отнася до секса, наркотиците и алкохола. До момента дори е съден три пъти за насилие над жени. Съседката психарка обаче набързо успя да му разкраси физиономията, без да се старае особено. Така днес Холивуд си има неочакван цирк, достоен за първите страници на вестниците.

Източник: lupa.bg