май 11, 2024

Цитиридис гушка от раз по 10 бона на месец (Гъркът не ще и да чуе за bTV – Подробности)

Бившият водещ май ще трябва да почерпи доскорошните си работодатели

https://kliuki.net/liubopitno/citiridis-gushka-ot-raz-po-10-bona-na-mesec-garkat-ne-shte-i-da-chue-za-btv-podrobnosti/218464 Kliuki.net
Цитиридис гушка от раз по 10 бона на месец (Гъркът не ще и да чуе за bTV – Подробности)

След като си тръгна от телевизията по ред причини, Николаос Цитиридис не му мисли много и бързо се ориентира на пазара на труда. Затова той се е завърнал към стендъп комедията и ударно весели гости по участие. Запознати отбелязват, че и потокът от пари смело пълни джоба му, тъй като прибира по почти 1000 лева за едно излизане на сцената. Предвид броя на работните си ангажименти водещият си гушвал по едни 10 бона на месец. Участията варирали, разбира се, но като цяло били по над 10 месечно.

Така с помощта на старата си любов – комедията, доскорошният кадър на bTV не щял и да чуе за работа при старите си шефове. И на практика си докарвал доста повече пари, отколкото печелел там. След орязването на шоуто му в телевизията и финансите драстично спаднали, което едва ли е голям стимул за млад човек. Със сегашната си работа Цитиридис не само се забавлявал, ами и разполагал със свободното си време, което напълно го удовлетворявало. Според информацията той скоро ще тръгне и на турне с авторския си спектакъл, което допълнително ще подплати джоба му с пачки.

Източник: lupa.bg