април 27, 2024

Цитиридис се гласи за БНТ

През пролетта и лятото ще гастролира с рапъра Боро Първи

https://kliuki.net/liubopitno/citiridis-se-glasi-za-bnt/218324 Kliuki.net
Цитиридис се гласи за БНТ

По всичко личи, че Николаос Цитиридис се е простил изцяло с надеждата отново да изгрее в ефира на bTV, след като телевизията смени програмния си директор и той бе отрязан от всички нови проекти, в които имаше шанс да изгрее. Според запознати обаче, гъркът се гласи за ефира на БНТ и преговорите му с държавната медия вече са в ход, а връщането му на екран се очаква през есента.

 

И макар вече 4 месеца Цитиридис да не работи в телевизия, това далеч не означава, че се е отказал от идеята да блесне отново на малкия екран. И след като bTV наля огромна сума пари за реклама на гърка, а след това се отказа от него, сега БНТ се кани да го прилапа, за да го използва като ракета-носител, за което и да е от предаванията си. Шефът на държавната медия Емил Кошлуков няма нищо против да се пусне по тази инерция, давайки си сметка, че не Цитиридис е некадърен, а програмирането на шоуто му е причина за ниския му рейтинг в bTV. 

 

Уволненият от ефира на bTV грък бе първият гост на Андреа Банда Банда във „Вечерното шоу на БНТ“, на което тя вече е водеща. Веселата брюнетка със спорни качества на тв водеща представи Николаос като хиперуспешен професионалист и голяма звезда и не спря да го моли в ефир за съвети, които да са й от полза в изпълнението на новите й професионални задължения. Предвид факта, че БНТ са допуснали този разговор да бъде излъчен в ефир, това показва, че го имат за голям капацитет.

 

Според по-наблюдателните зрители, интервюто е знак, че в скоро време самият Цитиридис ще е на екран не само като гост, а като домакин на шоу. Преди да се върне отново пред камерите обаче, той тръгва по гастроли. Откакто не води тв предаване, той възстанови комедийните си представления и репетира усилено с барабаните, с които не се е занимавал сериозно, откакто е завършил гимназия. Дори вече планира национално турне.

 

Гъркът ще изнася концерти с варненския рапър Боро първи, който наскоро блесна с кулинарните си умения в „Черешката на тортата“ по Нова тв. Заради концертите, пролетта и лятото на Цитиридис, ще са изпълнени с ангажименти, но от есента го очакват в ефира на БНТ.

 

Мълвата носи, че надеждите на гърка да му намерят работа в ефира на bTV умрели с официалното влизане в длъжност на новия-стар програмен директор Апостол Пенчев. Слуховете носят, че именно той е причината за уволнението му. За разлика от него, предшественикът му Христо Хаджитанев подкрепял изцяло младия водещ, тъй като бил пряк участник в създаването на предаването. Пенчев обаче настоял за уволнението на Цитиридис още със стъпването му в bTV. Това дори се случило още преди медията да обяви официално назначението му в началото на декември.

Източник: Уикенд