май 29, 2023

Цвети Стоянова мечтае да основе фондация, за да помага на нуждаещите се

След първоначалната сценична треска е много щастлива

https://kliuki.net/liubopitno/cveti-stoyanova-mechtae-da-osnove-fondaciya-za-da-pomaga-na-nuzhdaeshtite-se/201546 Kliuki.net
Цвети Стоянова мечтае да основе фондация, за да помага на нуждаещите се

Бившата гимнастичка Цвети Стоянова вече е насочила усилията си към ново поприще – актьорството.

 

Тя взе участие в новия филм на Мариан Вълев „Чалга“, който вече втора седмица е най-гледаната продукция в кино салоните. Именно Куката бил този, който окуражил Цвети да се изявява пред камера, подчертавайки, че има артистичен талант.

 

Макар до момента да не го е оповестил публично, Вълев е в интимна връзка с чаровната брюнетка в продължение на повече от две години. Двамата се разделиха за кратко, но към днешна дата отново се носят на крилете на любовта.

 

Заради ролята си, Цвети отслабнала с цели 16 килограма и добила вид на анорексичка. Консумирала единствено по една ябълка и шепа орехи на ден. Това обаче не я притеснявало, тъй като била свикнала с глада от времето, в което бе в художествената гимнастика.

 

Тя не крие, че не харесва чалга културата у нас, както и момичетата, които се опитват да пробият само с външен вид. Навремето тя също доста залагала на визията си и дори напомпала устните си с хиалуронова киселина, но към днешна дата е помъдряла и вече залага на естествената красота.

 

Майката на Цвети издъхнала от инсулт, когато тя била едва в трети клас. Трудно приела загубата й. в края на 2021 г. тя получи пореден тежък удар – любимата й баба, която я отгледала, си отишла от този свят на 80 години. Цвети споделя, че половината й сърце си отишло с майка й, а другата половина – с баба й.

 

След нещастния инцидент, който гимнастичката преживя през 2016 г., тя не говори за личния си живот. Припомняме, че след като скочи от 6-я етаж на панелния блок, в който живее, лекарите в „Пирогов“ определиха оцеляването й като истинско чудо. Възстановяването й бе дълго и трудно, но за щастие вече е зад гърба й.

 

По-късно стана ясно, че опитът й за самоубийство е бил провокиран от тежка депресия. Героинята на Цвети във филма страда от биполярно разстройство. В този ред на мисли бившата гимнастичка споделя, че това не е срамно и допълва, че иска да основе фондация, с която да помага на хора с проблеми. Това е мечтата й.

 

И макар Цвети да е едва на 28 години, а Мариан Вълев на 53, двамата не се притесняват от възрастовата разлика. Куката не е спирал да вярва в любовта, макар сърцето му да е разбивано многократно. Цвети пък не спира да му се възхищава и дори го нарича „киноенциклопедия“

 

Актьорът спечелил гимнастичката с кавалерски жестове и мило отношение. След като я убедил, че става за актриса, й поверил една от главните роли в „Чалга“.

Цвети признава, че не очаквала, че ще й е толкова трудно и допълва, че първата сцена, която снимала доста я притеснила. След първоначалната сценична треска обаче се успокоила и сега е много щастлива, тъй като отзивите на зрители и критици, са предимно положителни.

Източник: Уикенд