март 28, 2024

Цвети Стоянова мечтае да основе фондация, за да помага на нуждаещите се

След първоначалната сценична треска е много щастлива

https://kliuki.net/liubopitno/cveti-stoyanova-mechtae-da-osnove-fondaciya-za-da-pomaga-na-nuzhdaeshtite-se/201546 Kliuki.net
Цвети Стоянова мечтае да основе фондация, за да помага на нуждаещите се

Бившата гимнастичка Цвети Стоянова вече е насочила усилията си към ново поприще – актьорството.

 

Тя взе участие в новия филм на Мариан Вълев „Чалга“, който вече втора седмица е най-гледаната продукция в кино салоните. Именно Куката бил този, който окуражил Цвети да се изявява пред камера, подчертавайки, че има артистичен талант.

 

Макар до момента да не го е оповестил публично, Вълев е в интимна връзка с чаровната брюнетка в продължение на повече от две години. Двамата се разделиха за кратко, но към днешна дата отново се носят на крилете на любовта.

 

Цвети Стоянова мечтае да основе фондация, за да помага на нуждаещите се

Заради ролята си, Цвети отслабнала с цели 16 килограма и добила вид на анорексичка. Консумирала единствено по една ябълка и шепа орехи на ден. Това обаче не я притеснявало, тъй като била свикнала с глада от времето, в което бе в художествената гимнастика.

 

Тя не крие, че не харесва чалга културата у нас, както и момичетата, които се опитват да пробият само с външен вид. Навремето тя също доста залагала на визията си и дори напомпала устните си с хиалуронова киселина, но към днешна дата е помъдряла и вече залага на естествената красота.

 

Майката на Цвети издъхнала от инсулт, когато тя била едва в трети клас. Трудно приела загубата й. в края на 2021 г. тя получи пореден тежък удар – любимата й баба, която я отгледала, си отишла от този свят на 80 години. Цвети споделя, че половината й сърце си отишло с майка й, а другата половина – с баба й.

 

След нещастния инцидент, който гимнастичката преживя през 2016 г., тя не говори за личния си живот. Припомняме, че след като скочи от 6-я етаж на панелния блок, в който живее, лекарите в „Пирогов“ определиха оцеляването й като истинско чудо. Възстановяването й бе дълго и трудно, но за щастие вече е зад гърба й.

 

По-късно стана ясно, че опитът й за самоубийство е бил провокиран от тежка депресия. Героинята на Цвети във филма страда от биполярно разстройство. В този ред на мисли бившата гимнастичка споделя, че това не е срамно и допълва, че иска да основе фондация, с която да помага на хора с проблеми. Това е мечтата й.

 

И макар Цвети да е едва на 28 години, а Мариан Вълев на 53, двамата не се притесняват от възрастовата разлика. Куката не е спирал да вярва в любовта, макар сърцето му да е разбивано многократно. Цвети пък не спира да му се възхищава и дори го нарича „киноенциклопедия“

 

Актьорът спечелил гимнастичката с кавалерски жестове и мило отношение. След като я убедил, че става за актриса, й поверил една от главните роли в „Чалга“.

Цвети признава, че не очаквала, че ще й е толкова трудно и допълва, че първата сцена, която снимала доста я притеснила. След първоначалната сценична треска обаче се успокоила и сега е много щастлива, тъй като отзивите на зрители и критици, са предимно положителни.

Източник: Уикенд