май 22, 2024

Да не остане по-назад! И Гущерова се похвали, че е карала пила

Тя бе поканена да коментира съвсем различна тема в предаването „Преди обед“

https://kliuki.net/liubopitno/da-ne-ostane-po-nazad-i-gushterova-se-pohvali-che-e-karala-pila/218740 Kliuki.net
Да не остане по-назад! И Гущерова се похвали, че е карала пила

По всичко личи, че в последно време шофирането след употреба на алкохол или наркотици се превръща в пандемия. Въпреки множеството негативни коментари по адрес на известните личности, хванати в подобно нарушение, Светлана Гущерова, сякаш за да не остане по-назад, реши да признае, че и на нея й се е случвало да кара пила.

 

Макар темата в „Преди обед“ да бе съвсем различна, тя ни в клин, ни в ръкав, реши да направи това признание. Всъщност това бе нелеп опит от страна на блондинката да се изтъкне, че откакто е станала родител, се замисля повече за действията си и е много по-отговорна и внимателна.

Твърди, че към днешна дата, когато трябва да седне зад волана, винаги има едно наум: „Не карай пила, имаш четири деца!“.

Иначе причината, поради която бившата плеймейтка даде интервю за „Преди обед“, бяха заплахите, които получавала. Поне с тях започна, макар да не каза нищо по темата, понеже така била посъветвана от адвоката си. Сподели само, че дълго време била затворена в себе си и се чувствала зле заради заплахите.

 

Тук е мястото да припомним, че преди време Светлана бе засечена да пазарува сама в мола, без охрана. Това накара мнозина да се запитат дали наистина е заплашвана или просто е някакъв пиар трик, чрез който Гущерова се опитва да напомни за себе си.

 

Обещава, че когато има възможност ще разкаже всичко по темата. Това била и причината, поради която напоследък не качва кой знае какво съдържание в Инстаграм профила си. Всеизвестно е, че отдавна страни от публичност и светски събития, тъй като според думите семейството и децата й, са най-важни за нея.

 

Съвсем наскоро обаче тя направи компромис, посещавайки светско събитие, за да вземе наградата „Майка на годината“, за която съвсем нескромно твърди, че си я е заслужила, защото в рамките на шест години е родила 4 деца. Тя не пропусна да изтъкне, че се е отказала от много неща заради майчинството.

 

Определи се като много строга майка – тъй като самата тя не била добра ученичка, иска децата й да са отличници и да посещават най-добрите учебни заведения. Категорична е, че наследниците й ще учат във Виена и ще ги направи зубъри – всичко, което тя не е била. След Виена иска да учат в Швейцария, а след това да стигнат и до Кеймбридж. Според думите й, Християн Гущеров споделял вижданията й за бъдещето на децата им.

 

Признава, че децата слушат повече Християн, а нея я правят на „дива и луда“. По думите на бившата еротична моделка, родителството е променило и двамата.

Източник: Уикенд