September 08, 2024

Дара пилее в Сицилия хонорара от „Денсинг Старс“

Певицата изобщо не я е еня, че не е взела купата

https://kliuki.net/liubopitno/dara-pilee-v-siciliya-honorara-ot-densing-stars/224215 Kliuki.net
Дара пилее в Сицилия хонорара от „Денсинг Старс“

Макар да минаха три седмици от финала на „Денсинг Старс“, феновете все още се карат заради финалните резултати, а победителката д-р Неделя Щонова се чуди как да се оправдава, че е победила със зрителските гласове конкурентката й Дара.

Същевременно на Дара изглежда изобщо не й пука за приключилото танцово състезание, нито пък за финалните резултати. Тя се отдаде на любов с бъдещия й съпруг Ервин и дори вече успя да пръсне голяма част от хонорара си в Сицилия.

 

Макар парите, които звездите са взели за участието си в танцувалното шоу да са пълна тайна, мълвата носи, че любимката на фен групите в социалните мрежи – Дара, е била сред най-добре платените във формата тази година. Певицата и продуцентката й Саня Армутлиева, успели да договорят хонорар в размер на 2 500 лв. за всеки епизод, в който участва. Към общата сума е било добавено и времето за подготовка преди старта на формата, което според запознати е било повече от месец. Предвид факта, че Дара останала до самия финал, е прибрала над 40 бона.

Служители в bTV са категорични, че това е много по-добра награда от купата на победителите, гледайки как се вълнуват от темата хората в социалните мрежи.

Всъщност това бил най-добрият хонорар в предаването. Неделя Щонова и Натали Трифонова, които също останаха в шоуто до финала, се водели служителки на телевизията и затова участието им във формата е било с много по-скромно финансово покритие.

Четвъртата на финала Ивет Горанова била влязла в шоуто повече заради спорта и не преговаряла за кой знае какво заплащане. Затова пък Дара си държала на цената и сега щастливо си харчи парите спечелени с танци.

 

Певицата отлетя за Сицилия веднага след като приключи „Денсинг Старс”. Ваканцията и най-вероятно е била планирана още по време на шоуто, от което става ясно, че Дара е била сигурна, че ще остане в него до финала. Това не е изненадващо, като се има предвид, че от самото начало изпълнителката беше най-силно аплодирана и от журито, и от зрителите, които споделят мнения в социалните мрежи. До момента е истинска загадка, че на финала тя остана втора, а не беше първа. Явно феновете на д-р Щонова и партньора й Наско Месечков са били по-активни в пускането на есемеси. Но за Дара това едва ли има кой знае какво значение, защото тя ще осребри достойно своя танцов талант, който показа по Би Ти Ви.

 

Още отсега певицата започва да продава билети за грандиозно шоу, което подготвя чак за дните между Коледа и Нова година. Там, освен песни, тя щяла да представя и много танци и сложни хореографии заедно с партньора си от предаването Джими, с когото и без това открай време ходи по участия и снима клипове. Освен това се очаква да й подновят договора за „Гласът на България наесен, а я чакат и оферти за реклами с големи фирми. Така че „Денсинг Старс” може и да не й донесе победа и купа, но й донесе пари, при това немалко.

Източник: Уикенд